Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Hihetetlen sötét hangulatúnak ígérkezik Leigh Bardugo legújabb könyve

Leigh Bardugo legújabb magyarul érkező könyvéről már írtam, de most megérkezett a magyar fülszöveg első változata is! 

Az új könyv esetében nem csak a Grisa világtól szakadunk el, hanem a YA irodalomtól is: ez a sztori ugyanis felnőtt címkét kapott, a leírások alapján new adult történet lesz, a főszereplő maga is 20 éves.

A Könyvmolyképző a Zafír Pöttyös kategóriába sorolták.





A kötet egy új duológia első kötete, amiben az írónő a titkos társaságok és az okkult világába kalauzolja az olvasót, méghozzá egy meglepő szereplő szegszögéből.

A könyvből egyébként adaptáció is készül, erről itt olvashattok bővebben.

A fülszöveg első változata:

*
Galaxy „Alex” Stern a Yale Egyetem legfurcsább elsőévese. Hippi anyja nevelte fel Los Angelesben, a középiskolát sem fejezte be, drokdíler haverok között és alkalmi munkákból élt, húszévesen pedig egy rejtélyes gyilkossági ügy egyetlen túlélője lett. A kórházi ágyán kínálják fel neki a második esélyt, a felvételt a világ egyik legrangosabb egyetemére. De miért neki? Mi a csapda? Alex hamarosan különleges képessége miatt és a titokzatos jótevői megbízásából a Yale titkos társaságainak okkult tevékenységét felügyeli. A tiltott mágia alkalmazása viszont baljósabb és veszélyesebb, mint ahogy azt akár a legparanoiásabb elme is elképzelheti. Felélesztik a holtakat és néha az élők a prédák…
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)



Könyvelőzetes:


Nincsenek megjegyzések