Breaking News

Sherrilyn Kenyon filmes céget alapított!




Sherrilyn Kenyon háza táján itthon sajnos nagyon nagy a csend, sajnos először az Ulpius mondott csődöt, utána pedig az Athenaeum Kiadó kaszálta el a sorozatát - legnagyobb sajnálatomra.

De lehet, hogy mégis lesz előbb-utóbb egy halvány reménysugár a folytatásra.

Az írónőről az utóbbi időben leginkább az igencsak keszekuszára sikeredett és botrányokkal övezett válása kapcsán lehetett hallani. Igencsak bonyolult ügy, nem mennék bele részletesebben. Egyszer írtam róla, ezt a posztot itt találjátok.

Mindenesetre a szerzőt a válás mindenhogy lehúzta, lelkileg és anyagilag, a nevét is megváltoztatta, immáron nem Sherrilyn Kenyon, hanem Sherrilyn McQueen.

December 6-án pedig meglepő hírt osztott meg a nagyvilággal: Wes Harris filmes veteránnal közösen elindították filmes-tévés produkciós cégüket, ami az Acheron Studios nevet viseli. Ahogy írják, élőszereplős és animációs tartalmakat is terveznek, és friss, original tartalmakat a rajongóknak.

Részletesebben a lenti közleményben olvashattok a dologról:




Mindenesetre ha ez így van, akkor annak néhány éven belül valamilyen film vagy tévésorozat is lehet az eredménye, ami kikövezhetné az utat ahhoz, hogy idehaza is kapjanak az írónő könyvei egy újabb esélyt.

3 megjegyzés:

  1. Úgy szeretem a Dark Hunter sorozatát! �� Aaaanyira jó lenne Acheron-t is a gyűjteményemben tudni.
    Illetve már nagyon kíváncsi lennék Styxx oldalára is.

    VálaszTörlés
  2. Olvasók itthon lennének, csak a könyvesboltok tulajai(tisztelet a kevés kivételnek)lehúzzák az írókat, és sokszor átvágják őket. A sokszor spórolás címén silány nyomtatásról már nem beszélve, az ebookok meg még mindíg DRM védettek, és az áruk a papír alapú duplája.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Értem a frusztrációd, de azért ez így nem teljesen igaz.
      A könyvesboltok tulajai meg hogy hogy hozzák le az írókat, egy teljesen más téma - itt külföldi szerzőről van szó, maximum a kiadókat tudják lehúzni. Hozzátéve, hogy azt, amekkora árréssel dolgoznak bizonyámban, én is nevetségesnek tartom.
      A silány nyomtatás megint csak más téma, Kenyon könyvei nem voltak rosszabb minőségűek, mint bármelyik másik.
      Az ebookok ára azért így nem teljesen igaz, nem kerülnek a nyomtatottak duplájába - értem, hogy a hatás kedvéért írod, de ez azért nem enyhe túlzás. Drágák az ebookok ahhoz képest, amennyibe mondjuk az angol nyelvűek kerülnek Amazonon, de igazából ennek rengeteg oka van, többek között az, hogy ezekre nem vonatkozik ÁFA-kedvezmény.

      Törlés