Breaking News

Leleplezték Holly Black felnőtt fantasyjének borítóját!




Holly Black több mint 30 gyermek- és ifjúsági könyvet tudhat maga mögött, egy részüket egyedül, egy részüket mással együttműködve írta. Nagy eséllyel a legtöbben a Spiderwick krónikák vagy A levegő népe sorozatáról ismerik.

Most azonban ő is arra az útra lép, amire korábban már több másik sikeres YA szerző, többek között Sarah J. Maas, Cassandra Clare, Jennifer L. Armentrout és Leigh Bardugo is tette: felnőtt fantasyt ír!

A hírt már megosztottam veletek a múltkor, most viszont leleplezték a könyv borítóját is!





A felnőtt fantasy címe Book of Night, vagyis az Éj könyve, és a leírás alapján nagyon izgalmasnak tűnik.

A történetről:

Charlie Hall világában az árnyakat befolyásolhatják, szórakoztatásra vagy épp kozmetikai "kezelés" gyanánt - de arra is fel lehet használni, hogy valaki növelje a hatalmát és a befolyását. Megváltoztathatod valakinek az érzéseit - és emlékeit is -, de az árnyak manipulálásának megvan az ára: órákat vagy akár napokat vehet el az életedből. Az árnyékod magában rejti minden részed, amit el akarsz rejteni - ez a második éned, ami mindig ott áll az oldaladon, mögötted lép be a szobába. És néha saját életre kel. 
Charlie piti csaló, aki egy bárban dolgozik, hogy minél inkább távol tartsa magától az árnykereskedelem hatalmas és veszélyes alvilágát. Patrónusainak furcsa munkákat végez. De amikor egy szörnyű alak újra feltűnik a lány múltjából, Charlie jelenlegi élete káoszba fordul, és a jövője, legjobb esetben is bizonytalanná válik - a legrosszabban pedig semmissé.
Charlie a túlélésre hajtva beleveti magát a titkok és gyilkosságok örvényébe, hogy hasonmásokkal, milliárdosokkal, árnytolvajokkal találja szembe magát - és a saját nővérével is, akik mind kétségbeesetten próbálják uralni az árnymágiát. 


A könyv megjelenése jövő év májusában várható. 

Nincsenek megjegyzések