Breaking News

Itt az első fotó a nagy trióról a Harry Potter találkozóról - itt van Rupert Grint, Emma Watson és Daniel Radcliffe!
Ahogyan már én is megírtam, idén 20 éves a Harry Potter és a bölcsek köve film, ennek örömére pedig külön ünnepléssel jelentkeznek az HBO Maxon.

A műsorban pedig megvalósul, amire sok Harry Potter rajongó vágyott: újra együtt lesz Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson - az utolsó HP filmek óta először!

Rajtuk kívül pedig nosztalgiázik még Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch és Christopher Columbus is!

A Wizarding World cikke szerint lesznek eddig még nem látott klipek, mélyinterjúk és meglepetésvendégek is. 

Ráadásul mindezt a londoni Harry Potter stúdióban veszik fel, az ikonikus díszletekben. 

Ez egyébként kicsit olyasminek hangzik, mint a Jóbarátok Reunion volt.

Az HBO Maxra január 1-jén kerül majd fel a tartalom. Hogy mi lesz azokkal az országokkal, ahol nincs HBO Max, kis türelmet kértek. Mindenesetre gyanítható, hogy nálunk az HBO Go helyettesíti majd az HBO Maxot. 


Egy előzetest már kaptunk az eseményhez, abban viszont a nagy trió nem szerepelt.

Most viszont megérkezett róluk az első fotó!Ahogy látható, a trió beszélgetése - hol máshol? - a Griffendél klubhelyiségben kapott helyet! 

Érdekes belegondolni, hogy azóta mennyi minden történt velük - Rupert Grint például már apuka! Emma Watson "Disney hercegnő" és feminista nagykövet lett. Daniel Radcliffe pedig halad szépen tovább azon a független filmes-weird vonalon, ahol a HP karrierje végén elindult. 

Ez tényleg olyan lesz, mint egy osztálytalálkozó - ahol kicsit mindannyian az osztály részének érezzük magunkat.

Nincsenek megjegyzések