Breaking News

BRÉKING! Itt az első teaser a Legendás állatok 3.-hoz



A Harry Potter rajongóknak elég eseményekkel teli évzárás az idei.


Bejegyzésajánló


Most éppen egy új teaser érkezett a Legendás állatok 3. részéhez, ami a Dumbledore titkai címet viseli.

Egy elég hosszú videót kaptunk, de igazából maga a teaser csak a végén érkezik. A videó első felét is érdemes azért megnézni, jó kis hangulatteremtés, gyakorlatilag egy összefoglaló mindenféle dologról, ami Harry Potter. (Nagy eséllyel nem véletlen: a Legendás állatok 3. film egyelőre nem ígérkezik akkora sikernek, mint korábban várható volt - részben a botrányok, részben a második film vegyes értékelései miatt.)

Bejegyzésajánló





Az új videóban láthatunk új és visszatérő szereplőket, köztük az immáron Mads Mikkelsen által megformált Grindelwaldot is egy villanásra.

Az első hivatalos leírás szerint erről szól majd a film:

Albus Dumbledore professzor tudja, hogy a nagyhatalmú sötét varázsló, Gellert Grindelwald egyre nagyobb befolyással bír a varázslóvilágban. Mivel egymaga képtelen megállítani, a magizoológus Göthe Salmandert bízza meg, hogy vezessen egy rettenthetetlen varázslókból és boszorkányokból, illetve egy mugli pékből álló csapatot, akik veszélyes küldetésre indulnak: a kaland során régi és új legendás lényekkel találkoznak, miközben összecsapnak Grindelwald egyre nökekvő követőtáborával is. De amikor a tétek ilyen nagyok, meddig maradhat Dumbledore az oldalvonalon?


A film premierje 2022. április 15-én lesz.


Az előzetes:




A rendes előzetes hétfőn várható. 

Néhány fotó a videó új részéből:










Nincsenek megjegyzések