Breaking News

BRÉKING! Befejeződött a Gyönyörű sorscsapás film forgatása - videóüzenetben jelentkeztek be a főszereplők
Korábban már írtam róla, hogy már forgatják a Gyönyörű sorscsapás adaptációját, és a két főszereplő is megvan. 

Travis szerepében ismerős színészt láthatunk majd: Dylan Sprouse alakítja, Virginia Gardner pedig Abby (Runaways) lesz. Mellettük szerepelnek majd még a filmben Austin North (Outer Banks), Libe Barer, Ethan Embry és Rob Estes. 

A film rendezője Roger Kumble, aki eléggé alkalmasnak tűnik a feladatra, ugyanis olyan filmeken dolgozott, mint a Miután összecsaptunk és a Kegyetlen játékok. Mind a történet jellege miatt fontos ez, mind azért, mert két adaptációról beszélünk - még ha a Kegyetlen játékok egyben modern korba is helyezte a Veszedelmes viszonyokat. 

Ma pedig bejelentették: a forgatás bizony véget ért!

Ezzel együtt pedig elindultak a film hivatalos platformjai is, többek között az Instagram oldal, ahol a két főszereplő videóüzenetben jelentkezett be:
A könyv fülszövege:

Az ​új Abby tökéletes. Nem iszik, kerüli a káromkodást, a pólói kifogástalan rendben sorakoznak a szekrényében – azt hiszi, elegendő távolság választja el a múltjában rejlő sötétségtől. De amikor megérkezik a legjobb barátjával, Americával a főiskolára, az új élet felé vezető útja gyorsan megváltozik.
Travis izmos testét tetoválások borítják, tipikus laza srác, azt testesíti meg, amire Abbynek szüksége van – és amit szeretne elkerülni. Abby távolságtartása felkelti a kíváncsiságát, és cselhez folyamodik egy egyszerű fogadás segítségével: ha ő veszít, önmegtartóztató marad egy hónapig, ha Abby marad alul a játszmában, Travisnél fog lakni ugyanennyi ideig. Travis nem is sejti, hogy a párjával hozta össze a sors, akármelyikük is nyer.
Szerelem és játék keveredik a népszerű írónő, Jamie McGuire regényében, amely a fiatal olvasók körében nagy népszerűségre számíthat. Ne hagyd ki, játszd meg te is a tétjeidet! Szerinted Abby nyer vagy Travis? Vagy ebben a játékban nincsenek vesztesek?

„Bámulatos olvasmány, csupa nagyszerű szereplővel, izgalmas és nagy sóhajtozásokra késztető pillanatokkal, drámával, nevetéssel és széles érzelmi skálával. Komoly hírnevet kívánunk, Jamie!”
AmazonNincsenek megjegyzések