Breaking News

Néha az írók is viccesek...


Sziasztok!

Április elsején néha még az írók is megengedik maguknak, hogy bolondozzanak egy kicsit. Most két olyan írótól hozok áprilisi tréfákat, akiket én nagyon szeretek és nagyon jót nevettem rajtuk annak idején.


John Green, a mókamester

Tavaly ilyenkor John Green bejelentette, hogy megvan, ki fogja játszani Augustus Water szerepét a Csillagainkban a hiba filmben. Mégpedig nem más, mint ő maga. Még azt is elárulta, hogy nagyon izgul az új kihívás miatt, de biztos benne, hogy Shailene (Woodley, akiről már tudtuk, hogy övé lesz a női főszerep) biztosan segít majd neki. 




Cassandra Clare, a spoilerező

Cassandra Clare még ennél is tovább ment. Az Árnyvadászok - Cassie könyveinek rajongói - híresek arról, hogy a legőrültebb teóriákkal képesek előállni. Cassie pedig az esetek többségében adja alájuk a lovat, és rendszeresen idegesítő kis részletekkel éri el, hogy a rajongók újabb és újabb ötletekkel álljanak elő. 

Egy éve Cassie látszólag ártatlanul válaszolt egy rajongói kérdésre. A kérdés arra vonatkozott, hogy Church a Végzet ereklyéi sorozatból ugyanaz a macska-e, mint Church a Pokoli szerkezetek sorozatból. (Egyébként, hogy senkit ne csigázzak, a válasz igen, ugyanaz. Church egy halhatatlan cicus, így szerepelhet az 1800-as évek végén játszódó sorozatban és a napjainkban játszódó sorozatban is.) 

Cassie kihasználta a lehetőséget, és viszonylag hosszan kifejtette, hogy Church valójában a Pokoli szerkezetek sorozat alakváltó főszereplője, Tessa. Még arra is kitért, hogy Tessa reménykedik, Magnus meg tudja győzni a Lightwoodokat, hogy új márkát válasszanak a macskakajából.

A Pokoli szerkezetek utolsó részének megjelenése előtt ezzel bombát robbantott, ugyanis a tragédia és a magány szavak mindenkire ráhozták a frászt. Addig, amíg el nem olvasták a Tumblr bejegyzés utolsó mondatát...


Nincsenek megjegyzések