Breaking News

Videó Vasárnap - Mi lett volna, ha...


Sziasztok!

Őszintén mondom, volt ötletem erre a Videó Vasárnap rovatra. A videó még friss is, és vicces és illik is témájában az oldalhoz, de még hogy, és több szempontból is aktuális. De amikor ezt a másikat megláttam, tudtam, hogy ez lesz a mostani videónk, és még az sem kizárt, hogy többet fogom járatni a számat a rovatban, mint szoktam. Sorry...



Azt mondják, az élet egyik legnagyobb kérdése, amit az emberek a legtöbbször, valószínűleg túl sokszor is feltesznek: Mi lett volna, ha...

Mindenki ismeri, valószínűleg mindenki elgondolkozott rajta már legalább egyszer az életében, hogy mi történt volna, ha valamikor valamit máshogy tesz az életében. Persze tipikus esete annak a kérdésnek, amire soha nem kaphatjuk meg a válaszunkat, és valószínűleg pont ez az oka annak, hogy újra meg újra feltesszük magunknak.

Rebecca Donovan, akit itthon a Csak lélegezz! trilógia szerzőjeként ismerhettek, új könyvet írt, aminek a címe - ki hitte volna? -, What if, azaz Mi lett volna, ha...

Ez még önmagában nem is lenne olyan meglepő, érdekes téma ez, nem is az első könyv, aminek ez a címe vagy ez a témája. Viszont valami zseniális kampányt társítottak mellé, amennyiben az írónő ötlete volt, le a kalappal előtte.

Ugyanis elkezdte begyűjteni a What if kérdéseket: és tessék megkapaszkodni, nem csak az olvasóitól, hanem híres, általunk szeretett és tisztelt írónőktől is.

Először csak a beharangozó videót láttam, és őszintén az első szó, ami beugrott róla a powerful volt. Engem magával ragadott, elképesztően jó ötlet.

Ez a beharangozó videó:





És akkor következzen a teljes, amiben már hallhatjuk is, milyen Mi lett volna, ha kérdések merültek fel az írónőkben. Készítettem rá nektek magyar feliratot, nehogy elfelejtsétek bekapcsolni!




És bár én nem vagyok írónő, azért a végére egy What if kérdést én is ideböknék:
Mi lett volna, ha nem kezdek el blogolni?

3 megjegyzés:

  1. Powerful?
    Magyar szó esetleg nem jutott az eszedbe?

    Kata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira éreztem, hogy valakinek problémája lesz ezzel.
      Tekintve, hogy egy angol nyelvű videót néztem, nem, épp egy angol szó jutott eszembe, és nem hiszem, hogy ezzel bármi probléma lenne.

      Törlés
  2. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua vòng tay pandora từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.

    VálaszTörlés