Breaking News

Itt vannak az első képek a Legendás állatok filmből!

Sziasztok!

Ez a pillanat is elérkezett, íme az első kép a Legendás állatok és megfigyelésük film főszereplőjéről, Göthe Salmanderről:


Ami engem illet, én odavagyok a képért: Göthe kellően őrültnek tűnik ahhoz, hogy ilyen feladatot vállaljon magára, Eddie Redmayne-t pedig önmagában is imádom. (Ugye ő a szerzője a legendás szörnyetegeket összegyűjtő könyvnek, amiből Harryék is tanulnak később.)

Érdemes figyelni a részleteket: a repülő főnixeket, a padlózatot - igen, igen, most Amerikában járunk, a 20-as években, ez pedig a Mágiaügyi Minisztérium amerikai verziójára utal, jól olvasható a Kongresszus szó, tehát itt a varázslók kormányzata is más rendszerben működik. A felirat egyébként teljes egészében ez lenne: Magical Congress of the United States of America (röviden MACUSA)

Érkezett egy másik fotó is, amin több szereplőt is láthatunk egy étterem előtt, kérdés, ennek pontosan mi a jelentősége - hiszen a felirat nagyon hangsúlyos.



Akiket láthatunk Göthén kívül:

- Göthe jövendőbeli felesége, Tina (Porpentina)
- Tina testvére, Queenie
- Jacob 

A Legendás állatok és megfigyelésük filmsorozat minimum trilógia lesz a hírek szerint, és bár New Yorkban játszódik, Nagy-Britanniában forgatják, ahogy annak idején a Harry Potter filmeket is. 
Az első rész jövő novemberben kerül majd a mozikba. 

Addig is az EW újabb tartalmakat ígér a hétre, és a fenti két kép mellett a tegnap debütált főcímben is gyönyörködhetünk, ami megidézi a "lényeket" - sárkányos és fogas-karmos betűkkel:



FRISS!!!







Nincsenek megjegyzések