Breaking News

Megérkezett a Legendás állatok és megfigyelésük története!

Sziasztok!

Végre megtudtunk többet is a Legendás állatok történetéről is! Két napja megkaptuk a címet, tegnap egy sor kép érkezett, majd debütált a No-Maj kifejezés, délelőtt pedig picit áttekintettem, mire számíthatunk.
Most pedig egy rövid kis szinopszist is kaptunk a filmhez!

Nem véletlenül volt olyan hangsúlyosan jelen a képeken az a bizonyos koffer, ez jelenti ugyanis a sztori magját!

Göthe az izgalmas kofferrel a kezében


A különc magizoológus, Göthe Salmander New Yorkba érkezik (olyan céllal, amit nem fogunk nyilvánosságra hozni), régi jó, viharvert kofferjével. A koffer egyike azoknak a sokkal-sokkal-sokkal nagyobb belül típusú varázstárgyaknak. Benne ritka és veszélyeztetett varázslények egész sora talált lakhelyet, amiket Göthe az utazásai során gyűjtött szerte a világból. Felfedez egy amerikai varázslóközösséget, akik a mugliktól rettegve bujkálnak (a muglikat itt No-Majnek hívják), és a fenyegetés, hogy a nyilvánosság leleplezi a varázslók közösségét, még súlyosabb probléma, mint az Egyesült Királyságban (emlékeztek a salemi perekre?). A Legendás állatok annak a meséje, mi történik, amikor egy hihetetlenül tehetséges angol varázsló a varázslófóbiás Amerikába érkezik furcsa teremtmények egész sorával, melyek közül némelyik kifejezetten veszélyes... és megszökik a kofferből. 

Tehát Göthe kofferje ahhoz a kis szütyőhöz hasonló, amit Hermione hordott magánál, csak ő könyvtár helyett egy egész állatkertet hord magánál. Ez még kifejezetten izgalmas is lehet.

A cikkből egyébként az is kiderült, hogy a Warner Brothers eredetileg dokumentumfilmszerűen szerette volna megfilmesíteni a Legendás lények könyvet, aztán Rowling előállt ezzel a történettel. Abban azért megállapodhatunk, hogy ez azért így sokkal érdekesebbnek ígérkezik.

Szerintetek vajon milyen szökhettek meg? Lehetséges, hogy Göthe és Porpentina úgy találnak egymásra, hogy próbálják befogni ezeket a lényeket? Ez hozza őket össze? És hogy jön a képbe vajon a mugli, Jacob?

1 megjegyzés: