Breaking News

Ki kicsoda a Legendás állatokban? - Megkaptuk a rövid leírásokat!

Sziasztok!

A napokban már írtam arról, hogy milyen főbb szereplőkre számíthatunk a Legendás állatok és megfigyelésük filmben, de eddig jobbára a HP könyvek és a Pottermore információira, illetve az elcsepegtetett infókra és pletykákra támaszkodhattam. 

Tegnap este kiderült az is, miről szól majd a film nagy vonalakban, hiszen megkaptuk az első szinopszist.  
Most azonban megérkezett még egy kis csemege: az egyes szereplőkről kaptunk a rövid leírásokat. 

Íme, a Legendás állatok főbb szereplői:

Göthe Salmander {Eddie Redmayne}


Egy furcsa, Földet körbeutazgató angol magizoológus varázsló, aki sokkal kellemesebben érzi magát szörnyek és mindenféle lények társaságában, mint az emberekében. Egy küldetés miatt érkezik New Yorkba, kofferje mindenféle ritka és veszélyeztetett fajoknak szolgál lakhelyül. 

Porpentina “Tina” Goldstein {Katherine Waterston}


A Magical Congress of the United States of America (MACUSA-ként is ismert, a Mágiaügyi Minisztérium amerikai változata) ambíciózus munkatársa, aki találkozik Göthével. Tina egy képességeinél jóval alacsonyabb rendű irodában ragadt, miután kiállt az igazáért a rossz emberrel szemben. Vágyik rá, hogy a jóért harcolhasson.

Queenie Goldstein {Alison Sudol}


Tina húga és szobatársa, egy jószívű, szabadlelkű legilimentor, aki képes olvasni mások elméjét

Jacob Kowalski {Dan Fogler}


Egy optimista No-Maj (mugli) gyári munkás/feltörekvő pék, aki akkor ismeri meg a varázslóvilágot, amikor Göthével találkozik. Érdekes tény: ő a Harry Potter franchise első mugli főszereplője. 

Graves {Colin Farrell}


Egy nagyhatalmú auror, és az amerikai varázslóvilág elnökének jobbkeze

Mary Lou {Samantha Morton}


A Második Salemesek szűklátókörű vezetője, egy olyan csoporté, akik fel akarják fedni a boszorkányok és varázslók létezését, és elpusztítani őket

Credence {Ezra Miller}


Talán a szereplőgárda legrejtélyesebb karaktere. Mary Lou problémás örökbefogadott fia.   A Legendás állatok és megfigyelésük premierje 2016. november 18-án lesz, a jelenlegi tervek szerint 3D-ben és IMAX-ben is megtekinthetjük majd. 

1 megjegyzés:

  1. Olyan jót röhögtem azon, Harry Potter franchise :D én már alig várom, hogy jövőre megnézhessem :)

    VálaszTörlés