Breaking News

Új hírek Emma Watson könyvklubjáról - Új könyv, új esemény

Új hónapba léptünk, így várható volt, hogy Emma Watson könyvklubjában újabb könyvet kapunk. Emellett a színésznő minden könyvhöz ígért érdekességeket, programokat is, és Gloria Steinem könyvénél ez eddig még elmaradt. 

Ma viszont befutottak a hírek! 



Gloria Steinemmel Emma élő interjút készít majd február 24-én Londonban! A programra jegyeket is lehet venni ITT, és a tervek szerint teljes egészében elérhető lesz mindenki számára videó formájában. Emma a kiírása szerint nagyon izgatott, és szeretné minél jobban kifaggatni az írónőt, ezért tőlünk, olvasóktól is várja a kérdésölteteket, ITT

Ezzel együtt pedig a következő könyvet is bejelentette Emma. Sajnos megint egy olyan könyv, ami magyarul még nem kapható. A Pulitzer-díjas könyv a 30-as évekbeli Amerika déli államaiban élő afroamerikai nők életét dolgozza fel, és nem igazán szépíti a helyzetet, épp ezért állandó céltáblája volt a cenzúrának. Film és musical is készült már belőle. 

A könyvklubhoz mi is csatlakoztunk, igyekszem felzárkózni, de egyelőre még beleszagolni se tudtam Gloria Steinem könyvébe - február 24-ig igyekszem pótolni.

Nincsenek megjegyzések