Breaking News

Új Legendás állatok és megfigyelésük videó!

A Harry Potter ünneplés hetében várható volt, hogy nem csak a könyvekhez kapcsolódó új információkat kapunk, például új varázslóiskolákat, hanem valami érdekességet a Legendás állatok filmhez, és így is lett!




A Legendás állatok és megfigyelésük forgatókönyvét maga J. K. Rowling írta, az ihletője pedig az ugyanezen a címen megjelent kis Harry Potter kiegészítő könyvecske. Természetesen nem szó szerinti adaptációról van szó, hiszen az egy minilexikon, melyből a világ természetfeletti lényeit ismerhetjük meg, a film pedig a könyv írójáról, Göthe Salmanderről szól majd. Egyébként a filmhez már kétféle szinopszist is kaptunk, ezeket elolvashatjátok ITT és ITT.

1926-ot írunk, Göthe bejárta a világot, és varázslatos, tértágító bűbájjal ellátott bőröndjében mindenféle különleges lényt visz magával, amelyeket útja során gyűjtött össze. A probléma akkor kezdődik, amikor New Yorkba megérkezvén a bőrönd kinyílik, és néhány szörnyeteg elszabadul.

Göthe mellett természetesen egy sor érdekes szereplő tűnik fel a történetben, róluk folyamatosan érkeznek az információk, mindenesetre az alapokat már az első előzetes előtt megtudtuk. És a szerepekre nem semmi színészeket választottak. A főszereplő Göthét az Oscar-díjas Eddie Redmayne alakíthatja, de a filmben feltűnik Katherine Waterston, Colin Farrell, Dan Fogler, Ezra Miller, Samantha Morton, Jon Voight, Ron Perlman és Alison Sudol. 

Rowling és a film körüli marketingesek folyamatosan csöpögtetik az információkat a filmről, és várhatóan egyre több érdekességet tudhatunk majd meg az év végi bemutatóig. Az írónő elárulta például, hogy az amerikaiak No-Majnek hívják a muglikat, a linkelt bejegyzésben még sok mindent összegyűjtöttem a filmről.

A mostani majdnem 3 perces videóban láthatunk részleteket a filmből, kulisszák mögötti videókat és a film készítői, a színészek, a rendező és a producer is mesélnek a történetről és arról, milyen tapasztalat volt a forgatás.

Megtudhatjuk, hogy Göthe mellett 3 fontosabb karakter lesz, így a trió helyett most egy kvartett kerül a középpontba: két testvér, két boszorkány, akik között nagyon szoros a kötelék, és ami különösen érdekes, hogy főszereplő lett egy No-Maj, egy "kívülálló" is - ez korábban még nem fordult elő Harry Potter világában.

És akkor a hosszú felvezetés után a videó:


Nincsenek megjegyzések