Breaking News

Moly pipáló - jan. 25-31.

Sziasztok!

Ezen a héten sem maradhat el a Moly legolvasottabb könyveinek áttekintése, úgyhogy megint Moly pipálunk!

Január 25-e és 31-e között a legolvasottabb könyvek:






8/10

Megint jó néhány visszatérőnk van az előző héthez képest. Őrzi vezető helyét a mozikban még mindig futó Az 5. hullám, és A lány vonaton továbbra is letaszíthatatlan a listáról.

Visszatért Böszörményei Gyula századeleji nyomozós regénye, a Leányrablás Budapesten is, még előrébb is kúszott a listán - remélhetőleg ez a népszerűség azt jelenti, hogy hamarosan a második kötet is itt lesz, részemről nagyon örülnék neki.

Ugyanígy visszatérő a Trust in Me, a Wait for You Cam szemszögéből, néhány hete már ez a könyv is meg-megjelenik a legolvasottabbak között. 

Leiner Laura sem maradhatott le a listáról, továbbra is az Illúzió képviseli.

Ugyan az előző listán nem szerepelt a Grey, E. L. James Árnyalat trilógiájának Christian szemszöge is hetek óta a listán van, most épp a hatodik legnépszerűbb.

A lista vége mindenesetre egy az egyben a Könyvmolyképzőé. Az Oblivion, az Obszidián Daemon szemszöge szintén visszatérő, nem is meglepő, hiszen Daemont nem lehet nem imádni, és érdekes kaland az ő szemszögéből is átélni a nyitókötetet.

Mellette szintén visszatérő a Taktus, amit ráadásul a webshopból a karácsonyi időszakban rögtön el is kapkodtak - úgy tűnik, mindenkinek bejön a Vegasban ébredős-rocksztáros NA.

Számomra külön öröm, hogy Jessica Park Flat-out Celeste-je is a listán van, imádtam ezt a könyvet, magyarul is, angolul is, a szereplők szeretnivalóak, és a könyv vicces, kedves és a tanulság sem marad el. Mindenkinek ajánlom, kúszhat még feljebb is a listán. :P

Végül pedig itt van az Amikor esik... Ez a könyv a mostani időjáráshoz épp passzol, viszont feltétlenül szerezzetek be mellé valami édességet vagy egy forró csokit, a lelketeknek szüksége lesz rá!

Összességében úgy tűnik, a "másik szemszögek" arattak: a Trust in Me, a Grey és az Oblivion is helyet kapott, ami azt hiszem, megválaszolja a kérdést, hogy van-e igény a fordított szemszöges sztorikra.

Nincsenek megjegyzések