Breaking News

Beharangozó - Melissa Landers: Starflight {Nyereményjáték}

Sziasztok!

Ma jelent meg Melissa Landers (Elidegenítve sorozat) új regénye a Starflight. Ennek örömére az oldal részt vesz a beharangozóban. Melissa egy személyes üzenetet küldött nektek, emellett egy kis nyereményjátékkal is ünnepli a könyv születésének napját. Innentől kezdve a bejegyzésben az ő szavait olvashatják, a poszt végén pedig magáról az írónőről is találtok néhány infót.




Sziasztok, könyvrajongók! 

Melissa Landers vagyok, és örömmel jelenthetem be, hogy megjelent a STARFLIGHT, a vadiúj Disney-Hyperion sci-fi sorozatom első része. Eredetileg azzal az üzenettel küldtem el a szerkesztőmnek, hogy Overboard (az egyik kedvenc romantikus vígjátékom) találkozik a Firefly-jal (egy nagyszerű sorozat, amit az első évad után tragikus módon elkaszáltak). A STARFLIGHT Solara Brooks, egy pénztelen bűnöző balszerencsés kalandjait követi, aki leszerződik gimis ellenségéhez, Doran Spauldinghoz, cserébe a lehetőségért, hogy belépőt nyerjen egy új világba. De amikor Doran emlékei ideiglenes törlődnek, Solara meggyőzi, hogy valójában fordított a szerepük - hogy ő a mester, Doran pedig a szolga -, és egy renegát űrhajóra vezeti, ahol az intergalaktikus bajok sora vár rájuk. 
A STARFLIGHT hangulata más, mint az Elidegenítve sorozaté, de a történet tele van mindennel, amit imádok: humorral, szívvel és kalanddal.

Mit mondtak az eddigi értékelők? 

"Készülj fel a kilövésre! Akcióval teli és ellenállhatatlanul függőséget okozó, senki sem ír úgy, mint Melissa Landers. Okos, kielégítő románc egy gyönyörűen részletes világban. A Starflight tiszta szórakozás! - Maie Kaufman, New York Times bestseller szerző

"A tinik gyorsan elmerülnek majd a hősies akciójelenetekben. Tökéletes választás a tiszta sci-fi akció szerelmeseinek, a Firefly című tévésorozat törvényellenességének tökéletes emlékeztetője.' - School Library Journal

"Élettel teli mese románccal, űrkalózokkal, összeesküvésekkel és fogadott családokról." - Booklist

Ha szereted a sci-fi kalandokat egy kis románccal fűszerezve, remélem, megszerzed ma a saját példányodat a STARFLIGHTból.

Barnes & Noble: http://bit.ly/1MKVTwt
Book Depository (free international shipping): http://bit.ly/1OoN2WD
Indie Bound: http://bit.ly/1IIMPx7

Hogy megünnepeljük a könyvem szülinapját, egy szerencsés győztes STARFLIGHT csomagot nyerhet, körömmatricával, könyvjelzőkkel és miniposzterrel! A giveaway nemzetközi. A szabályozások miatt csak 18 évesek és annál idősebbek vehetnek részt a játékban.

Sok szerencsét és jó olvasást!


a Rafflecopter giveaway

 
Az írónőről:

Melissa Landers korábban tanárnő volt, aki ott hagyta az osztálytermet, hogy más világokat hódítson meg. Büszke sci-fi geek, nem fél nyilvánosan Leia hercegnőnek öltözni - csak kérdezzétek a férjét vagy a három gyerekét. Cincinnatiban él, Loveland apró városában. További információért keressétek fel honlapját.


Website | Twitter | Facebook | Goodreads | Pinterest | Tumblr | Instagram


Nincsenek megjegyzések