Breaking News

Végre beszerezhető lesz az Árnyvadász virágos könyv!

Cassandra Clare, az Árnyvadász krónikák írónője már számtalan projektben fogott össze Cassandra Jeannel. Így alkották meg együtt az Árnyvadász tarotkártyákat, sok illusztráció készült az Árnyvadász Kódexhez is, és számtalan... nos, csak úgy. 

A legutóbbi nagyobb projektjükben virágos illusztrációk készültek a főbb Árnyvadász szereplőkhöz. Mindegyikük kapott egy virágot, ami jelentésében - a viktoriánus virágnyelv szerint - valamilyen módon tükröződik az adott szereplők egy-egy fontos tulajdonsága. 

Eleinte úgy tűnt, ez megmarad az interneten, de végül könyv lett belőle: az An Illustrated History of Notable Shadowhunters and Denizens of Downworld összeállításában sorra veszik a karaktereket, az egyik oldalon az illusztrációval, a másik oldalon pedig érdekes (sokszor teljesen új) információkkal a szereplőkről. 






Sajnos a könyv eddig csak egy helyen volt kapható, és Európába megrendelni elég nehézkes: a nagy postaköltség és a vám miatt. 

Csak hogy érezzétek, ez milyen sok szereplőt jelent, íme, egy villanás néhányuk képére: 



Most azonban a Simon & Schuster az Egyesült Királyságban is megjelenteti a könyvecskét, bár várhatóan kicsit más kivitelben, ugyanis egyelőre ezt a borítót kaptuk:



Ez viszont azt jelenti, hogy végre, végre beszerezhetjük a könyvet az Európai Unión belülről (bár nyilván Nagy-Britannia helyzete most elég kérdéses, de reménykedjünk, mindenesetre legrosszabb esetben a Bookdepositoryról mindenképp beszerezhető lesz), így pedig nem kell vámoktól és horribilis postaköltségektől tartani. 

Némi türelemre azért még szükség van, hiszen a UK megjelenés időpontja november 3., egyelőre csak előrendelni lehet. Egyébként az új kiadás is kemény kötéses lesz, 12,99 fontért lehet lecsapni rá.

Nincsenek megjegyzések