Breaking News

Cover Reveal - Tabitha Suzuma: Forbidden - Kimondhatatlan

A Forbiddenről már rengeteget hallottam blogger ismerősöktől, és bevallom, nagyon-nagyon kíváncsi vagyok a könyvre. Próbálom magam felvértezni a szívfájdalomra, hiszen ennek a sztorinak jó vége nem lehet. Ám ettől még - a hírek szerint - egy fantasztikus regény. 

És most megérkezett a magyar borítója is!

Fülszöveg

A szerelem nem ismer határokat…
Lochant és Mayát a testvéri szálakon túl mindig is mély barátság fűzte egymáshoz. Mivel alkoholista anyjukra nem számíthatnak, közösen nevelik három kisebb testvérüket. Ez a megpróbáltatásokkal teli élet – és a köztük lévő tökéletes összhang – a megszokottnál jóval közelebb hozza őket egymáshoz.
Olyan közel, hogy végül egymásba szeretnek.
Lochan és Maya tudja, hogy a kapcsolatuk vállalhatatlan, és nem folytatódhat tovább. Ám tehetetlenek, mert amit éreznek, az semmihez sem fogható...


Exkluzív részlet a regényből


– Maya, kérlek, figyelj rám egy kicsit! Félreértesz! Én csak azért mondtam azokat a dolgokat, mert beleőrülök, hogy egy fedél alatt lakunk, de csak akkor… csókolhatlak vagy ölelhetlek meg, ha más nem látja. Olyan jó lenne, ha nem kellene titkolóznunk, ha megfoghatnám a kezed, ha rendesen megcsókolhatnálak, megölelhetnélek. Ha megtehetném azt a sok kis apróságot, ami másoknak magától értetődő! Szabad akarok lenni, nem akarok azon görcsölni, mi lesz, ha valaki rajtunk üt és szétválaszt minket, értesíti a rendőrséget, elviteti a kicsiket, és mindent tönkretesz. Nem bírnám elviselni, hát nem érted? Azt akarom, hogy te legyél a barátnőm, de megkötések nélkül.

Az írónőről


Tabitha Suzuma Londonban született. Gyűlölte az iskolát, ezért mindig a hátsó padban ült, és történetek írásával ütötte el az időt. Sosem bukott le, mert a tanárai azt hitték, jegyzetel. Az egyik tanára azt írta bizonyítványába: sokkal jobb eredményeket érhetne el, ha levenné a lábát a padról. Suzuma a mai napig ebben a pózban ír: dönthető támlájú karosszékben, ölében a vezeték nélküli billentyűzetével.
Szülei tiltakozása ellenére Suzuma tizennégy éves korában kimaradt az iskolából. Táncot tanított és agyi rendellenességgel született gyerekekkel foglalkozott, végül levelezőn leérettségizett, és francia irodalom szakon szerzett diplomát. Ezután angoltanárként, informatikusként, fordítóként és általános iskolai tanárként dolgozott. 2004-től főállású író és magántanár. Könyveit több díjra is jelölték. Eddig elnyert elismerései: Young Minds Award, Stockport Book Award, Premio Speciale Cariparma.

Nincsenek megjegyzések