Breaking News

6 dolog, ami kiderült a Legendás állatokról Comic-Conon

Nem semmi élményben lehetett része azoknak, akik a Comic-Conon ott voltak a Legendás állatok és megfigyelésük panelen.



Például mindenki kapott saját pálcát, amit többek között Eddie Redmayne maga osztott ki, aztán együtt "varázsolt" a közönséggel.



1. A bólintér neve Picket - ilyen lényt választana magának Eddie Redmayne. Dan Folger (Jacob) szemiflázst választana, ami egy csimpánzszerű lény, és arról ismert, hogy a szőrét úgy használja, mint egy láthatatlanná tévő köpenyt. Ezra Miller (Credence) orrontó furkászt választana, mert szereti a kacsacsőrű emlősöket is.
Ezeken kívül elsorol még néhány lényt a rendező, David Yates, lesz például okkami, ami változtatni tudja a méretét.



2. Eddie Redmayne először akkor fogott pálcát a kezébe, amikor tesztfelvételen volt. Elismerte, hogy nagyon ideges volt, amikor pálcát kellett választania, és teljesen lámpalázas volt, mert nem volt biztos benne, mit is kéne kezdenie vele. Ezért tanulmányozta, hogyan használták a pálcákat Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson az eredeti Harry Potter filmekben. Alison Sudol (Queenie) pedig mindenhová magával vitte otthon, és elismerte, sokkal erősebbnek érezte magát tőle. Egyébként pedig a hajában tartotta!



3. Eddie Redmayne-t a Pottermore a Hugrabugba osztotta, és azt mondta, élete egyik legizgalmasabb pillanata volt, amikor ez megtörtént. Mivel Göthe is Hugrabugos volt, ezért igazán szívéből játszhatja el a karaktert, akinek szerinte az élőlények iránti elkötelezettségéből és szeretetéből fakad a hugrabugos oldala. 

4. Az előzetes egyik lényét Burtlapnek hívják, ami egy "szőrtelen, nyúlszerű lény, aminek amőba van a hátán", és ez a lény meg is támadja Jacobot.



5. Percival Graves Colin Farrell szerint a MACUSA Varázsbiztonsági Osztályának vezetője. (Tehát lényegében olyasmi, mint az aurorok vezetője a Mágiaügyi Minisztériumban.)



6. Eddie Redmayne nagy Ron-rajongó, és elképesztette, fiatal kora ellenére hogyan játszott Rupert Grint az arcával. 

Videó az eseményről:




Forrás

Nincsenek megjegyzések