Breaking News

Nézd meg a legújabb Riordan könyv előzetesét!

Soha nem felejtem el, milyen jól szórakoztam a Trials of Apollo előzetesein (megnézhetitek őket ITT és ITT), így nagyon vártam a folytatás előzetesét is.A The Dark Prophecy szinopszis szerint a történet Lester (vagyis Apolló) kalandjait követi majd, a Félvér táboron kívül, és találkozni fog korábbi Riordan regények hőseivel is! Azaz a Percy Jackson rajongók számára még egy okból lesz igazi csemege a könyv. 

Zeusz azzal büntette fiát, Apollót - a nap, a muzsika, az íjászat, a költészet és sok más istenét-, hogy a Földre száműzte, egy esetlen, pattanásos 16 éves Lester nevű fiú testében. Az egyetlen mód arra, hogy Apolló visszanyerje jogos helyét az Olimposzon, hogy visszacsábítja a jó oldalra a korábban gonosszá lett Orákulumokat. Vajon mitől tértek rossz útra a jósok, és hogyan tehet Apolló/Lester bármit ezzel a képességei nélkül? Miután egy sor veszélyes - és legyünk őszinték, megalázó - próbát kiáll a Félvér Táborban, Lesternek ott kell hagynia a viszonylag biztonságos félvér tábort, és egy hajmeresztő kalandon kell átesnie, miközben bejárja Észak-Amerikát.
Szerencsére ami hiányzik neki képességekben, azt pótolni tudja új barátságokkal - olyan hősökkel, akik a Percy Jackson és az olimposziak és az Az Olimposz hősei sorozatok rajongói számára már ismerősek lesznek. Tarts velük te is a szívszaggató, humorral és haikukkal teli utazáson!

Sajnos az előzőek mércéjét nem nagyon ütötte meg, leginkább abból fakadóan, hogy az első előzetesek szerelmeseinek túlságosan is ismerősek lesznek a képsorok. Így hát elkönyvelhetjük, hogy a sorozat debütálására forgattak külön előzetest, most pedig igazából azokat a képsorokat használják. Bár az is igaz, hogy ez nem túlságosan meglepő, hiszen egy-egy könyvelőzetes leforgatása azért elég költséges.

Mindenesetre itt az új videó a The Dark Prophecyhez:


Nincsenek megjegyzések