Végre megtudhatjuk, mikor van A végzet ereklyéi szereplők születésnapja!

Cassandra Clare gyakorlatilag már a Csontváros megjelenése óta folyamatosan kapja a kérdéseket arról, kinek mikor van a születésnapja a szereplői közül. Eddig ezekre a kérdésekre jobbára olyan válaszok érkeztek, hogy csak nagyjából tudjuk belőni - például annak megfelelően, hogy Clary születésnapja a Csontváros könyvben van, így a születésnapja valamikor augusztus végén van. (Bár ez rossz példa, mert nála végül csak kisült, hogy augusztus 23.)

Ám most végre megtudatjuk a pontos napokat! 

Korábban már írtam róla, hogy érkezik a Csontváros ünnepi kiadása a megjelenés 10. évfordulóját ünnepelvén, és természetesen az extrák sem maradhatnak el. 

De most Cassie újabb dolgot árult el, amit ettől a kiadástól várhatunk:

A könyv tartalmazni fogja több szereplő Klávé által őrzött fájljait, ezekből pedig megtudhatjuk a születésnapokat is. Akiket felsorolt: Jace, Clary, Alec, Isabelle, Raphael, Magnus... még Church-nek is megvan a sajátja! (Macska: halhatatlan, talán Valentine ügynöke. Gyengesége: tonhal)
Végre megtudhatjuk, mikor van A végzet ereklyéi szereplők születésnapja! Végre megtudhatjuk, mikor van A végzet ereklyéi szereplők születésnapja! Reviewed by Deszy on 4/09/2017 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.