Breaking News

Tévésorozat lesz a Hollófiúkból!

Hoppácska, micsoda hírek érkeznek!

A Publishers Marketplace-en jelent meg az információ, amit aztán Maggie Stiefvater is megosztott, így, hogy már nyilvános a hír: tévésorozat készül a Hollófiúkból!



A tévésorozat showrunnerének címét Andrew Miller kapta, aki korábban A titkos kör sorozaton is dolgozott - de ezt inkább nem értékelem rossz ómenként, így sem, hogy annak kasza lett a vége. A projektben érintett az a Catherine Hardwicke is, aki igazi veterán YA adaptációknál: ő volt a Twilight sorozat első részének rendezője, most pedig a sorozat pilotját rendezheti majd!




Arról, hogy kik lesznek a szereplők, egyelőre nem szól a fáma. 

Egyébként nem ez az egyetlen Maggie Stiefvater regény, aminek úton az adaptációja: korábban már írtam róla, hogy érkezik A Skorpió Vágta film, aminek a forgatókönyvét a Harry Potter és az elátkozott gyermek egyik szerzője, Jack Thorne írta.

Na de visszatérve a Hollófiúk sorozatra, már rögtön felmerül az a kérdés is, hogy vajon csak a négy részes sorozat alapján forgatják-e a sorozatot, vagy már bevonják a most készülő, Ronanről szóló spin-off trilógiát is, amiről ITT és ITT olvashattok bővebben.

Aki esetleg nem ismeri a sorozatot, az első részről ITT olvashatja a véleményem - és a bejegyzésben megtalálható a fülszöveg is.

Nincsenek megjegyzések