Breaking News

Új dal érkezett az Utódok második részéhez!

Habár az Utódok első részétől elájulva nem voltam (az ötlet szuper, vannak benne jó megmozdulások, összességében viszont azért ennél sokkal jobb is lehetett volna szerintem, bár nyilván közrejátszott az alacsonyabb költségvetés is), azért csak elolvastam belőle a könyvet is. (Az Elveszettek szigete értékelésem ITT olvasható.)

És bár tévés mivolta miatt sem volt annyira jó, mint lehetett volna, azért kíváncsi vagyok a folytatásra, mert alapvetően a karakterek, az ötletek miatt megérdemli, hogy az legyek.



Most a főcímdal új változata érkezett meg egy dalszöveges klip formájában:





Húsz évvel a történet kezdete előtt a gonosz lelkeket száműzték Auradon királyságából, és az Elveszettek szigetére kerültek. Egy energiapajzs veszi körül ezt a barátságtalan helyet, hogy ne tudjanak elmenekülni sem ők, sem utódaik: így esett fogságba a szigeten Demóna és lánya, Mal; a gonosz királynő és Evie; Jafar és fia, Jay, Szörnyella de Frász és Carlos.
Megfosztva varázserejüktől, elvágva a külvilágtól, teljesen elfeledve élik életüket. De a Tiltott Erőd mélyén ott rejtegetik a Sárkányszemet: a kulcsot, ami a valódi sötétséghez vezet, és amivel elmenekülhetnek a szigetről. Csak a legokosabb, leggonoszabb, legromlottabb találhatja meg... Vajon ki lesz az?
A nagysikerű Utódok című Disney mozifilm és a Disney Channelen futó sorozat regényváltozata.

Nincsenek megjegyzések