Breaking News

Hugo Weaving megint Peter Jacksonnal dolgozik egy adaptáción!

Korábban már megírtam, hogy Robert Sheehan is csatlakozott Peter Jackson legújabb projektjéhez, és most újabb adaptációból ismert színész szállt be!

A Philip Reeve regényéből készülő film forgatókönyvét Peter Jackson írja, és ő az egyik producer is, mellette pedig a producerek között van több A Gyűrűk urán és a Hobbiton vele dolgozó szakember. A rendező Christian Rivers lesz.

És ha már A Gyűrűk ura szóba került, most Hugo Weaving is csatlakozott a filmhez, igaz, azt még nem tudjuk, milyen szerepben.Ami a sztorit illeti... A Mortal Engines egy négy részes sorozat első része, így könnyen lehet, hogy még folytatásokra is a számíthatunk, ha jól alakulnak a dolgok. (És ha már szóba került a Csontváros, kis érdekesség: a harmadik kötet címe Infernal Devices, azaz Pokoli szerkezetek.) 

A könyv a távoli jövőben játszódik, ahol a Föld városai immáron hatalmas kerekeken járják a bolygót, egymással versenyezve a kevéske megmaradt betevőért. Az egyik guruló városban él Tom Natsworthy, aki váratlanul összetalálkozik egy rejtélyes fiatal nővel "kintről", és ezzel örökre megváltozik az élete. 

A hírek szerint a film forgatása már idén tavasszal megkezdődik Új-Zélandon, és 2018. december 14-én debütál a mozikban.


Nincsenek megjegyzések