Breaking News

Valaki megvette Tillie Cole könyvének jogait!

A Könyvmolyképző kapta a kérdést, hogy nem tervezik-e kiadni Tillie Cole A Thousand Boy Kisses című regényét, mire jött a kiadói válasz:

Köszönjük az érdeklődést, és hogy ránk gondoltatok. :) Nekünk is nagyon tetszett a könyv, de sajnos más kiadó csapott le rá.



Azaz sajnos nem a Könyvmolyképző, de valaki megvette a jogokat, tehát magyarul is érkezhet az önálló YA kötet - valahol. 

Egyetlen csók csupán egy pillanat. De ezer csók maga az élet. Egy fiú. Egy lány. Egy kötelék, ami pillanatok alatt született, de egy évtizedig dédelgetik. Egy kötelék, ami sem az idő, sem a távolság nem szakíthat szét. Egy kötelék, ami örökké tart. Vagy legalábbis azt hiszik. Amikor a tizenhét éves Rune Kristiansen visszatér hazájából, Norvégiából a georgia-i Blossom Grove álmos kisvárosába, ahol gyerekként összebarátkozott Poppy Litchfielddel, csak egy valami jár a fejében. Hogy lehetséges, hogy a lány, aki birtokolta a lelke felét és azt ígérte, hogy hűségesen vár rá, míg visszatér, egyetlen szó nélkül lerázta? Rune szíve két éve összetört, amikor Poppy egyszer csak nem válaszolt. Amikor végül a fiú rájön az igazságra, kiderül, hogy a legnagyobb szívfájdalom még csak most következik. 

Nincsenek megjegyzések