Berendelték a Famous in Love második évadát

A FreeForm a Pretty Little Liars pótlékának szánta a Famous in Love című sorozatot. Abban reménykedtek, hogy a szintén young adult könyvön alapuló sztori legalább olyan sikeres lesz. 

Ráadásul a forgatókönyvet ugyanaz a I. Marlene King jegyezte, mint a Pretty Little Liarsét, a főszerepre pedig a már elég ismert Bella Thorne-t választották. Bella Thorne karaktere "az új Harry Potter", azaz egy roppant sikeresnek ígérkező sorozat adaptációjának meghallgatására indul, mindenféle remény nélkül. Aztán megkapja a szerepet. És ezzel az egész élete megváltozik, ide értve minden jót és rosszat, ami a hírnévvel jár.

A Variety információi szerint a sorozat azonban a PLL sikerének nyomába sem ér, a csatorna kevésbé nézett sorozatai közé tartozott az első évad alapján. Ezzel szemben az online világban jól teljesített, talán ez az egyik oka, hogy végül úgy döntöttek, érkezhet belőle a második évad is. 

A jó hírt a sorozat színészei jelentették be Facebookon:
Premierdátum viszont egyelőre nincsen.
Berendelték a Famous in Love második évadát Berendelték a Famous in Love második évadát Reviewed by Deszy on 8/08/2017 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.