Breaking News

Megérkezett John Green új könyvének borítója

John Green ma leleplezte új könyve, a Turtles All The Way Down borítóját.

Azt már korábban elárulta, hogy nem lesznek rajta teknősök, hiába a cím, és abban is követi az eddigi rendszert, hogy sem arcot, sem más túlságosan hangsúlyos tárgyat nem látunk rajta.



Helyette most a tipográfián a hangsúly, e mellé csupán egy szalagot (kígyót?) kaptunk, ami jelképezi azt a bizonyos "all the way down" részt. Kifejezetten érdekes megoldás, hogy rákerült ugyan, hogy a Csillagainkban a hiba bestseller szerzőjéről van szó, viszont annyira halvány szürkével, hogy elsőre észre se veszi az ember. 

Bevallom férfiasan, nekem nem tetszik különösebben. De leginkább az érdekel, ami benne lesz.

A könyv egy szökevény milliomossal és az érte kitűzött pénzjutalommal indul, de ennél sokkal többé válik. Egyszerre egy történet az élethosszig tartó barátságról, egy váratlan találkozás bensőségességéről, Star Wars fan fiction, és egy tuatara is felbukkan benne. De mindennek a szíve valójában Aza Holmes, egy tizenhét éves lány, akinek a mindennapjaiban is komoly harcokat kell megvívnia saját mentális betegsége miatt. John Green ebben a régóta várt visszatérésében ugyanazzal az érzékenységgel meséli el Aza történetét, ahogyan azt tette korábbi regényeiben.

Nincsenek megjegyzések