A legutóbbi Trónok harca rész nézettségi rekordot döntött

Kicsit olyan érzésem van, mintha a Trónok harca rajongók direkt fityiszt mutattak volna a fenyegetőző hackereknek.Történt ugyanis, hogy hiába szivárgott ki a legutóbbi Trónok harca epizód idő előtt az internetre, a harcosok népe bizony leült a tévék elé, kiszivárgás ide vagy oda. Így alakult, hogy még a hetedik évad nyitóepizódját is lekörözte - ez volt az eddigi rekorder 10,11 milliós nézettséggel -, és 10,17 millió néző követte élőben az eseményeket a premier idején. Fontos megjegyezni, hogy ezek a számok nem tartalmazzák a későbbi újranézéseket. (Ezekkel egyébként az első rész már 30 milliónál jár, bár nehéz mérni, hiszen sokan letöltik a részeket.)

Ez már csak azért is nagy teljesítmény a negyedik részről, mert a rekorder nyitórész után a második és harmadik epizód nagyjából 9,2 milliós nézettségre esett vissza. Mintha mindenki megérezte volna, milyen jó lesz ez a rész!
A legutóbbi Trónok harca rész nézettségi rekordot döntött A legutóbbi Trónok harca rész nézettségi rekordot döntött Reviewed by Deszy on 8/09/2017 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.