Breaking News

Új borítóval és extra történettel érkezik A különlegesek regéi puha kötésben

Hamarosan megjelenik Amerikában Ransom Riggs már magyarul is olvasható, Tales of the Peculiar (A különleges regéi) című kötete puha kötésben is.

Az október 31-én polcokra kerülő kötet azonban nem csak a kötés minőségében lesz más. A puha változat új borítót is kapott, és egy plusz történet is olvasható lesz benne, amiből egy részletet meg is osztott az Entertainment Weekly.

Ezzel együtt le is leplezték az új borítót, íme: 



A magyar változat pedig, ahogy már írtam, meg is jelent, jelenleg viszonylag kicsi esélyt látok rá, hogy nálunk is jöjjön - legalábbis belátható időn belül - az új kiadás.

Fülszöveg:
Az amerikai Ransom Riggs a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című könyvvel tűnt fel (2011). E regény világszerte óriási sikert aratott – nagyszerű film is készült belőle –, majd további két sikerregénnyel (Üresek városa, Lelkek könyvtára) trilógiává bővült. Riggs legújabb, gyönyörű, művészi grafikákkal illusztrált könyvében azokat a regéket írja meg, amelyek a trilógiában szereplő „különlegesek” eredetét és legősibb történeteit beszélik el. A „különlegesekről” szóló szokatlan mesék minden darabja egy-egy meglepetés: sosem az történtik, amire számítunk, a szereplők furák, a fordulatok kiszámíthatatlanok, az atmoszféra pedig különös. Minden történet egy másik világ, de megegyeznek abban, hogy különlegesek.

Deszy 📚 💕 📖 (@deszy_reads) által megosztott bejegyzés,

Nincsenek megjegyzések