Breaking News

Érkezik a Hollywoodi mocsok magyarul, itt a fülszöveg!

Már többször írtam az oldalon Alessandra Torre regényéről, a Hollywood Dirtről, amiből film is készül Amerikában - ITT megnézhetitek az első előzetest.

Most viszont végre érkezik a könyv magyarul is, felkerült a Könyvmolyképző oldalára Hollywoodi mocsok címmel. Magyar borító egyelőre nincs, fülszöveg viszont már igen. A megjelenés idén ősszel várható. 



Cole Masten. Hollywood Tökéletes Férjéből Hollywood Legszexibb Agglegénye lett, miután szupersztár felesége elhagyta. Most minden partiban benne van, és mindenkit megfektet, akit tud. Los Angeles, vigyázz: új rosszfiú van a városban!
Summer Jenkins. Ez én vagyok. Kisvárosi lány, aki a Georgia állambeli Quincyben ragadt. A csirkés kajáim mennyeiek, a pókerasztalnál ki tudok forgatni egy felnőtt férfit a vagyonából, és az érettségi évében közfelkiáltással választottak meg a Legbarátságosabbnak.
Más világban éltünk. Nem is lett volna szabad találkoznunk. Csakhogy Cole Masten elolvasott egy könyvet az én kis városomról. Hat hónappal később pedig leszállt a magángépével a poros kis repterünkön, és magával hozta Hollywoodot.
Azonnal tudtam, hogy ez bajt jelent. A városnak ‒ és nekem is.
Néha az ellentéteknek nagyon nem kellene vonzania egymást.


Nincsenek megjegyzések