Breaking News

Már fent a Jet a Könyvmolyképző webáruházában - itt a fülszöveg!

Annak idején még az Ulpius kezdte el kiadni Jay Crownover Marked Men sorozatát, akkor csak az első részig, a Rule-ig jutottak. Hiába volt nagy siker, a folytatás csak nem akart jönni. 

Azóta már egy sor new adult könyv jelent meg itt-ott, a legtöbb valószínűleg a Könyvmolyképző Rubin Pöttyös sorozatában, de a Rule valahogy... kicsit el lett felejtve, mert nem volt kiadója. Most viszont itt a jó hír: jön a folytatás, méghozzá a Könyvmolyképző gondozásában, természetesen a Rubin Pöttyösök között. 



Borítónk még nincsen, de addig is itt a magyar fülszöveg:

Jet Keller feszes bőrnadrágjával és vészjósló érdességével minden lány fantáziáját lángra lobbantja. Ayden Cross azonban már maga mögött hagyta a rosszfiús korszakát. Nem akarja megadni magát az izzásnak, amit Jet nyugtalanítóan sötét szemében lát. Fél, hogy öngyulladásuk szikrái megégetik, hiszen már a fiú érintése is feltüzeli.
Jet képtelen ellenállni a hosszú combú, veszkócsizmás délvidéki szépségnek, aki minden várakozására rácáfol. Ám minél közelebb érzi magát Aydenhez, mintha annál kevésbé ismerné. Bármennyire szeretné megfejteni a lány titkait, minden lehetséges szempontból kifürkészni őt, a saját bőrén tapasztalhatta, hová vezet, ha két embernek egészen eltérő elképzelései vannak egy párkapcsolatról.
Válhat-e a szalmalángból tartós szerelem… vagy elemészti álmaikat, és elhamvasztja őket?

Nincsenek megjegyzések