Breaking News

Megérkezett az új Ambrózy kötet, a Nász és téboly fülszövege

Nem csalás, nem ámítás, a tegnap esti borítószavazás után itt az újabb jó hír az Ambrózy sorozat kapcsán: megérkezett a zárókötet fülszövege, ugyanis felkerült a könyv a Könyvmolyképző webshopjába. 

A borító nem végleges, ez a legtöbb lájkot kapott a borítószavazáson,
ezért ezt választottam


Megjelenésnél egyelőre annyit láthatunk, hogy a kötet ősszel érkezik, de addig is rágódjunk kicsit a címen és fülszövegen. Azért legyünk őszinték a nász és a téboly túl sok jót nem ígér, de őszinte leszek: én örülök ennek a különös párosításnak, ugyanis el se tudnék képzelni Miliéknek egy amolyan igazi dilis esküvőt tudok elképzelni, semmiképp sem hétköznapit. (Mert hát Miliék azok, nyilván. :D)

1894 kora tavaszán a fiatal Ambrózy Richárd báró elveszítette bal karját, és vele lelkének azon részét is, mely gyöngéd érzelmekre tette képessé. Ama borzalmas éjszaka hét esztendővel később még mindig sötét árnyat vet az Osztrák-Magyar Monarchia legismertebb magánzó detektívjének életére, és ha ez még nem volna elég, a múlt kísértetei ismét felbukkannak.
1901-ben Ambrózy báró nősülni készül, ám az oltárhoz vezető utat hátborzongató gyilkosságok sora szegélyezi. Vajon képes lesz-e Mili kisasszony, a detektív hű társa és tanítványa egyszerre megküzdeni a régmúlt és a jelen szörnyetegeivel?
Nem kétséges, hogy igen, hisz rafinériája és makacssága végtelen – ám az már közel sem tudható ily biztosan, hogy közben ő maga mit veszít el.
A békebeli bűn- és szívügyek végső titkai, melyek a Leányrablás Budapesten, A Rudnay-gyilkosságok és az Ármány és kézfogó című regényekben nem fedték fel magukat, a sorozat eme záró kötetében végre kilépnek a fényre.

5 megjegyzés:

  1. Uh, az a batári nyaklánc kicsit ront az összképen, pedig nagyon szép kis borító
    És köszi, hogy megosztottad a fülszöveget, és a megjelenést :D csak ne jöjjön közbe semmi, mert már nem is tudom hogyan takarékoskodjak a harmadik résszel, hogy kitartson a negyedikig :D

    VálaszTörlés
  2. Akkor most Milli vagy Emma???!!?én ezt már nem bírom lassan egy éve ezen a kérdésen töröm a fejem ... gyönyörű borító nekem nagyon tetszik és köszi hogy megosztottad:-)

    VálaszTörlés
  3. Gyanítom Emma lesz menyasszonynak választva. A Kaméleonka szál pedig eddig nem lett kibontva, szerintem ennek még lesz jelentősége ebben a kötetben.

    VálaszTörlés
  4. Tűkön ülve várok.Én úgy szeretném ha Millit választaná!

    VálaszTörlés
  5. Most én értelmezem rosszul, de ebben a hű társ nem arra utal, hogy akkor Mili a választott? : Vajon képes lesz-e Mili kisasszony, a detektív HŰ TÁRSA és tanítványa egyszerre megküzdeni a régmúlt és a jelen szörnyetegeivel?

    VálaszTörlés