Breaking News

A Maximnál érkezik a The Last Namsara, egy ígéretesnek látszó YA fantasy

A Maxim Kiadó egy Moly értékelés alatt jelentette be a jó hírt: ők vették meg Kristen Ciccarelli The Last Namsara című könyvének jogait, és 2018 második felére már várhatjuk is a megjelenést. 



A kötet ránézésre akár már ismerős is lehet azoknak, akik követik a Facebook oldalunkat, ugyanis korábban már szerepelt a Napi gyönyörű borító rovatunkban. 

A könyv egy YA fantasy történet - sárkányokkal!

Tavaly októberben jelent meg angolul, jelenleg sok jóra kecsegtető 4,21-es tetszési indexen áll Goodreadsen.

Fülszöveg magyarul:

Kezdetben volt a Namsara: az ég és a lélek gyermeke, aki szeretetet és nevetést hozott magával, akárhová ment. De ahol fény van, ott sötétségnek is lennie kell - így tehát megszületett az Iskari. A vér és holdfény gyermeke. A pusztító. A halálhozó.
Vannak legendák, melyek szerint Asha, Firgaard királyának lánya suttogások közt nevelkedett, vonzották magukhoz a múlt tiltott alakjai. De ez egészen addig nem sokat jelent, míg ő nem válik a legvitézebb és legrettegettebb sárkányölővé a földön, és fel nem veszi a következő Iskari szerepét. Magányos végzet ez, és sokkal inkább fegyvernek érzi magát, mint lánynak.
Asha minden sárkányt legyőz, és elhozza a fejüket a királynak, de semmi sem tudja megszabadítani attól, ami otthon várja: eljegyzésétől a kegyetlen zsarnokkal, egy férfival, aki kezében tartja igaz természetének titkát. Amikor felajánlják neki a lehetőséget, hogy visszanyerje szabadságát, cserébe Firgaard leghatalmasabb sárkányának életéért cserébe, rájön, hogy talán több igazság lakozik az ősi mesékben, mint azt képzelte. Egy titkos jóbarát segítségével - egy rabszolga srácról van szó, aki jegyesének udvartartásába tartozik - Ashának fel kell fejtenie Iskari rabságának rétegeit, és megnyitnia a szívét a szerelem, a fény és az igazság előtt, amit titokban tartottak előtte.

Nincsenek megjegyzések