Breaking News

Ilyen volt az Outlander főszereplők screentestje - Megnézték, működik-e a kémia

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én kifejezetten imádom, amikor bepillanthatunk kicsit a filmes-sorozatok kulisszái mögé. És talán az egyik legizgalmasabb kérdés, hogy a szereplők hogyan kapták meg a szerepeiket. Vajon mekkora volt a változás?



Most az Outlander sorozat készítői megleptek minket egy ilyen videóval, amiben az a különösen, izgalmas, hogy a válogatás egy utolsó, specifikus pontját mutatják meg: nevezetesen azt, amikor tesztelték, hogy a két szereplő közt működik-e a kémia. 

Ahogy a sorozat felelőse a felvezetőben el is mondja, előbb Sam Heughant találták meg és mellé keresték Claire színésznőjét. Ebben semmi meglepő nincs, hiszen egy tökéletes Jamie-t találni, aki ráadásul valóban skót, nagyobb kihívásnak tűnik. 

Caitriona mindenkit letarolt a meghallgatásaival, és már majdnem biztosak voltak benne, hogy ő lesz Claire - de volt még egy fontos pont: hogy megnézzék, hogyan működik együtt a két színész. 

Kifejezetten izgalmas, hogy nem egy romantikus jelenetet választottak a tesztre, hanem egy olyat, ami tele van feszültséggel. Caitrionát nézve pedig végig az járt a fejemben, mennyire nehéz úgy színészkedni tökéletesen, hogy nem beszélsz, nem gesztikulálsz, de az arcod mindent elmond. 

No meg az, hogy mennyire megdöbbentő, milyen instant kémia van a színészek között, akik itt még nem is ismerik egymást, mégis tökéletesen hozzák a karaktereket és a páros között dúló szenvedélyt. 

A kamerák pedig még a jelenet után is forogtak, azzal a céllal, hogy azt is teszteljék, ők maguk, mint emberek hogyan passzolnak - hiszen ez is fontos szempont, ha a stáb hosszú évekre tervez, mint itt. 

És most már mondhatjuk: minden bevált.

A hosszú felvezető után íme a videó:


Nincsenek megjegyzések