Breaking News

Új borítót kap A felhők fölött 3 méterrel könyv!

Korábban már többször írtam A felhők fölött 3 méterrel sorozatról, legutóbb annak kapcsán, hogy még idén érkezik a harmadik kötet.

Most újabb hír érkezett a sorozat háza tájáról, méghozzá az, hogy új borítóval jelenteti meg az első részt a Ciceró!

Íme:A borítón visszaköszön a sztori egy fontos eleme: a motorozás. 

A két főszereplőt is láthatjuk, a sráccal elégedett vagyok, a lány szerintem egy fokkal vadabbra sikerült, mint a karakter, de összességében tetszik a látvány, szóval ennél nagyobb bajunk ne legyen. 

Az előző kiadásnál mindenesetre határozottan csábítóbb ez a külső.

A fülszöveg:

"A nap éppen most kel fel, gyönyörű reggel van. Babi iskolába tart, miközben Step még nem tért aludni az előző éjszaka óta. Ez a nap is úgy indul, mint a többi. Legalábbis amíg egymás mellé nem kerülnek a piros lámpánál. Ettől kezdve semmi sem lesz már ugyanaz.”
Babi gazdag szülők gyermeke, kiváló tanuló, igazi „jókislány”, míg Step „nehézfiú”, aki állandóan keresi a veszélyt, folyamatosan harcban áll mindennel és mindenkivel, illegális motorversenyeken vesz részt. Két különböző világhoz tartoznak, mégis egymásba szeretnek.
A felhők fölött 3 méterrel-t egy kis római kiadó adta ki, majd évekig fénymásolatokon terjedt, így vált kultuszregénnyé az olasz főváros fiataljainak körében. Sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy két filmadaptáció is készült belőle.

Nincsenek megjegyzések