Megvannak az újabb Árnyvadász novellák címei és hogy miről szólnak!

Cassandra Clare tegnap megosztott egy részletes tervet arra nézvést, mikor jönnek a könyvei, hiszen amennyi projektje fut egyszerre, ember legyen a talpán, aki még képes követni.A lista legérdekesebb része viszont az, ami a Ghost of the Shadow Market novellákra vonatkozik - ugyanis elárulta az összes egyenként megjelenő novella címét, hogy kivel írja, mikor játszódik és röviden azt is, miről szólnak majd. 

Tessék kapaszkodni!

Április:
Son of the Dawn (Hajnalfia) - Sarah Rees Brennan - 2000-ben játszódik. Jace először találkozik a Lightwoodokkal! 

Május:
Cast Long Shadows (Hosszú árnyékot vet) - Sarah Rees Brennannal - 1901-ben játszódik. Egy Árnypiacon tett látogatás örökre megváltoztatja Matthew Fairchild életét. 

Június:
Every Exquisite Thing (Minden rendkívüli dolog) - Maureen Johnsonnal - Az 1900-as évek elején játszódik. Anna Lightwood első szerelmének története!

Július:
Learn about Loss (Tanulni a veszteségről) - Kelly Linkkel - Az 1930-as években játszódik. Zakariás testvér a sötét karneválra látogat, és belekeveredik egy démon megidézésébe.

Augusztus:
A Deeper Love (Még mélyebb szeretet) - Maureen Johnsonnal - Az 1940-es években játszódik. Tessa Gray és Catarina Loss ápolónőként próbálnak segíteni a szenvedő mondénoknak a második világháborúban.

Szeptember:
The Wicked Ones (A bűnösök) - Robin Wassermannal - 1989/90-ben játszódik. Celine Montclaire életében először találkozik Valentine Morgensternnel.

Október:
The Land I Lost (A föld, amit elvesztettem) - Sarah Rees Brennannal - 2012-ben játszódik. Alec Lightwood és Lily Chen Buenos Airesbe utaznak, hogy segítsenek újjáépíteni a Sötétek háborúja után, Alec pedig találkozik egy árva Árnyvadász gyerekkel.

November:
Through Blood, Through Fire (Véren át, tűzön át) - Robin Wassermannal - 2012-ben játszódik. Egy gyereket sötét veszély fenyeget az Árnypiacon, és valószínűleg Jem Carstairs és Tessa Gray az egyetlenek, akik képesek megmenteni.
Megvannak az újabb Árnyvadász novellák címei és hogy miről szólnak! Megvannak az újabb Árnyvadász novellák címei és hogy miről szólnak! Reviewed by Deszy on 2/16/2018 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.