Breaking News

Egy kötetben érkezik magyarul a Reasonable Doubt

Korábban már írtam róla, hogy magyarul is érkezik Whitney G. kötete, a Reasonable Doubt a Könyvmolyképző gondozásában.

Aki esetleg nem ismerné, annak elárulhatom, hogy ez valójában egy három elég rövid kötetből álló sorozat, ami részről részre válik egyre hosszabbá, de még az utolsó kötet is alulról veri az átlagos regényhosszt.Így jogosan merült fel a kérdés, hogy magyarul három kötetben jelenik majd meg, vagy egyben - mint ahogy Amerikában is, a három kötet külön publikálása után. 

Úgy tűnik, a kiadó végül az egy kötetes megoldást választotta, hiszen így került fel a webshopba: Megalapozott kétség (Megalapozott kétség 1-2-3.)

Ez egyrészt jó hír, hiszen valószínűleg pénztárcakímélőbb megoldás, és nem kell majd sokat várni a folytatásokra - márpedig minden kötet (kivéve az utolsót) brutális függővéggel társul. Tapasztalatból mondom. Az első részt egy akció alkalmával szereztem be ingyen, de olyan vége volt, hogy máris nyúltam a következőhöz, mert egyszerűen kellett. 

Ezzel együtt én kicsit sajnálom is, két okból. Így talán kevésbé lesz maradandó és ütős, hogy milyen brutális függővégeket volt képes alkotni Whitney, emellett én nagyon sajnálom a borítókat is, mert véleményem szerint mind szépre sikerült. 

Nem tudom, magyarul melyikkel érkezik, de nyilván mindhárommal nem tud, így adná magát a harmadik, amin ketten vannak a szereplők - csakhogy szerintem az lett a sorozat borítóinak legkevésbé ütőse.

Ó, még annyit hozzátennék: a Rubin Pöttyösök között ez egy erotikusabb jellegű történet lesz, így azok, akik a finomabb Rubinokat szeretik, inkább olvassanak bele vásárlás előtt!

Kíváncsian várom, milyen döntés születik, addig is itt a hivatalos fülszöveg:

A farkamnak megvan a maga étvágya – ami nagy és igen sajátos étvágy. Olyan nőt akar, aki szőke, formás és lehetőleg nem egy kibaszott hazudozó. (Hogy miért, az egy külön sztori.)
Menő ügyvédként nincs vesztegetni való időm párkapcsolatra, ezért névtelen csevegéssel és interneten megismert nőkkel elégítem ki az igényeimet.
A szabályok egyszerűek: egy vacsora, egy éjszaka, zéró ismétlés.
Ez csak alkalmi szex. Nem több, nem kevesebb.
Legalábbis így volt egészen Alyssáig.
Ő egy 27 éves ügyvédnő, könyvgyűjtő és állítása szerint a legkevésbé sem vonzó. Elvileg jogi tanácsokat adtam neki késő esténként, és rábízhattam a heti kalandjaim részleteit.
De aztán bejött a cégemhez egy interjúra. Egy hallgatóknak kiírt gyakornoki pozícióra… És rohadtul megváltozott minden.
Az év egyik legerotikusabb könyve, amiben a forró jelenetek mögött mély lélektani összefüggések bontakoznak ki a múltbéli drámák felszínre kerülésével.
Hagyd, hogy elraboljon!

Nincsenek megjegyzések