Breaking News

Zseniálisan szállt be a királyi baba névbejelentési mizériájába a Pottermore!

Magyarázatot adni nem tudok rá - na jó, tudok, de csak félig -, hogy miért szeretem követni a brit királyi család életét, mindenesetre így van.

Hacsak valaki nem zárkózott be az elmúlt néhány hónapra újság, tévé és internet nélkül, akkor tudja, hogy Vilmos és Katalin a harmadik gyereküket várták, aki a napokban meg is született. És a világ persze találgatott: vajon mi lesz az új baba neve?




Ez közben ki is derült, ma bejelentették, hogy a kisfiú neve Louis Arthur Charles, ezek közül pedig a Louis lesz majd, ahogy emlegetik.

Mindenesetre meglepő módon a habot a bejelentés tortájára számomra a Pottermore tette fel: rámutattak ugyanis, hogy három ikonikus Weasley után nevezték el a csemetét.

Louis Fleur és Bill gyermeke (szívem szottya a fanfictionös korszakomból), Arthur Ronék édesapja, valamint Charles a Weasley család második gyermeke után. 

1 megjegyzés:

  1. Én még mindig reménykedek, hogy folytatod a fanficeidet! Louis egyik kedvenc karakterem (egyébként a delfin a kedvenc állatom...), meg fotózás mániákus vagyok mint Hugo, és szerintem Oliver is tele van rejtéllyel (azt nem tudom, mit is gondoljak róla, de kíváncsi vagyok rá is!) Viszont a Szerelemben háborúban folytatásában is reménykedek. Egyik kedvencem :)

    Üdv Timi

    VálaszTörlés