Breaking News

Új fotók az "élőszereplős" Micimackó filmből

A múltkor már megosztottam a Disney legújabb meséből készült "élőszereplős" filmjének, a Micimackónak az első teaser előzetesét, de az azért még nem sokat mutatott abból, hogyan is kell majd elképzelnünk ezt az egészet.

Most viszont kaptunk két új fotót, és igen, ezek bizony Micimackóék.





Nem tudom, ki hogy érzi, de szerintem ez a koncepció tragédia, legalábbis ez alapján a kép alapján, és az előzetesben kicsit felbukkanó Micimackó alapján.

Alapvetően nem vagyok ellene az élőszereplős változatoknak, A szépség és a szörnyeteget kifejezetten szerettem, a Hamupipőkével elvoltam, bár kicsit többet vártam - igaz, minél inkább sikerült feldolgoznom, hogy nem akartak újítani, annál jobban megkedvelem. A Demónát nem láttam, ennek inkább személyes okai vannak - nem annyira csípem Angelina Jolie-t, repülhetnek a kövek -, de ott is jó ötlet ez a más megközelítés. 

Ami a készülő adaptációkat illeti, az Aladdint kifejezetten várom, a Mulantól kezdek félni - kiderült, hogy sem dalok, sem Shang nem lesz majd. Ami nem lenne gond, legyen full történelmi hűség - csakhogy olyan Mulan film már készült. Mi meg a mesét szerettük...

De egyik sem volt tele annyira kérdőjellel számomra, mint a Micimackó. Nem vagyok nagy rajongó, de még így sem tudtam elképzelni, hogyan találkoznak majd a játékok és az élő szereplők úgy, hogy az ne legyen illúzióromboló. És az eddigi képek alapján bizony bejött, amitől féltem: szerintem ezek az animált karakterek egyáltalán nem cukik, csak förtelmes másai az eredetinek - sem igazinak, sem a meséből származónak nem tűnnek, megragadtak valahol félúton. Tudom, hogy alapból nem nagyon szeretem, amikor az élő szereplőket klasszikus értelemben vett animált karakterekkel keverik (és itt most nem arra gondolok, amikor pl. fantasyben sárkányok vannak meg ilyesmi), és sajnos beváltani látszik a félelmeimet az új Micimackó.

Christopher Robin (Róbert Gida), Micimackó régi barátja immáron felnőtt, és felnőtt gondok gyötrik: felesége van és egy kislánya, ám a munkája azt követeli tőle, hogy válasszon a munka és a családja között. Amikor összeroppanni látszik, megjelenik a régi barát, Micimackó - és nagy eséllyel segít majd a bajban.

Nincsenek megjegyzések