Breaking News

Új klipet mutattak be a Legendás állatok 2-ből!

A CinemaCon mindig számtalan új meglepetést tartogat - a gond csak az, hogy ezeket csupán hírből ismerhetjük meg, ugyanis az itt bemutatott dolgok nem válnak (azonnal) nyilvánossá. 

Bemutattak egy új videót a Grindelwald bűntetteiből is - a legrészletesebb beszámolót az EW oldalán találtam, úgyhogy most ezt fordítom nektek, kiegészítve a más oldalakról gyűjtött infókkal.




A videó azzal kezdődik, hogy a fiatal Albus Dumbledore a diákjait tanítja, hogyan lehet lehet legyőzni egy mumust - a diákok között természetesen ott van maga Göthe is. Aztán Göthét láthatjuk a mumussal - ami egy irodai asztal formájában jelenik meg, Dumbledore magyarázatából pedig kiderült, Göthe legnagyobb félelme, hogy irodai munkát kell majd végeznie. Ahogy Dumbledore mondja: mindenki fél valamitől.

Az EW is rámutat, azért is gyönyörű ez a jelenet, mert szépen összeköti a múltat a HP jelenével. Rowling jó az ilyen részletekben, ezt megint megmutatta.

Aztán a videó áttér New York-ra, és a muglik, vagy magnixek által a varázslókra kiterjedő egyre növekvő kiközösítésre, miközben Grindelwald szeretne irányt mutatni a varázsló világnak - de persze ezzel fenyegetést jelent a mágia nélküli lakosságnak.

- Hallhattad a pletykákat, hogy Grindelwald felemelkedik, hogy uralja a varázslóvilágot - kezdi Dumbledore.
- A segítségemet kéri? - kérdezi Göthe.
- És hogy információt gyűjts - mondja Dumbledore. - Én nem indulhatok Grindelwald ellen. Neked kell megtenned.

Aztán gyors váltások jönnek, átúszunk valamiféle sötétségen, és az EW szerint egy lehetséges képen, amiben Dumbledore Edevis tükrébe néz.

De azért akad ezeknél megmosolyogtatóbb jelenet is - Jacob Kowalski is visszatér.

- Szellem vagy? - kérdezi egy mögötte álló nagyon öreg, sápadt embertől.
- Nem, élek, de alkimista vagyok és ilyenformán halhatatlan - érkezik a válasz a férfitól, aki aztán Nicolas Flamelként mutatkozik be.
Jacob még azt is megjegyzi, hogy nem tűnik 375 évesnek.

Bizony! Fiatal Dumbledore, mumus, Edevis tükre és Nicolas Flamel!!! A dolgok összeérnek, én meg alig győzöm kivárni a november 16-ot, amikor a film premierje lesz.

Az első előzetes bővített változatát angolul ITT, a szinkronos előzetest ITT nézhetitek meg.

Nincsenek megjegyzések