Breaking News

Új Trónok harca kiegészítő kötet érkezik - még idén jön magyarul is!

Azt hiszem, nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy fél világ lesi George R. R. Martin virtuális tollát és azt, mikor érkezik a Trónok harca folytatása könyvben, aminek a megjelenését már évek óta ígérik. 

Különösen azok várhatják nagyon a folytatást, akik elhatározták, a könyvet olvassák előbb, mert a tévésorozat bizony záros határidőn belül a végéhez ér. És még ha nem is pontosan lesz ugyanolyan a kettő, ez nyilvánvaló, a lezárás azért ugyanannak ígérkezik. 




Így amikor George R. R. Martin új könyv megjelenését jelentette be a Twitteren, jogosan bolydult fel mindenki. De nem, ez még mindig nem az a Trónok harca könyv. Igaz, Trónok harca kötet, ez tagadhatatlan. 

Az új kötet, ami stílusosan a Tűz és vér címet viseli, a Targaryen család történetét dolgozza fel. A kötet A tűz és jég dala eseményei előtt kb. 300 évvel játszódik, és egy olyan háborúról szól, ami majdnem örökre kiirtotta a Targeryen-családot. Az író nyilatkozatai alapján a könyv kézirata több mint 1000 oldalas, és hogy nem szabad a szó szoros értelemben regényként kezelni, inkább egy képzelt kontinens történelmét bemutató könyv.

Az Alexandra Kiadó pedig Facebookon hozzátette: a kötet már idén érkezik Magyarországon is!

Nincsenek megjegyzések