Breaking News

Egy adaptáció, amit alig várok - Sam Claflinnal és Shailene Woodley-val

Még az angol előzetessel találkoztam először, és rögtön kíváncsi lettem. Természetesen első körben az keltette fel a figyelmemet, hogy Sam Claflin és Shailene Woodley szerepelnek a filmben, mert mindkettőjüket nagyon szeretem korábbi filmek alapján. 

Ráadásul kifejezetten viccesnek tartom, hogy Sam Claflin egyesével "végigmegy" a legtöbb népszerű YA színésznőn, mármint a közös filmek tekintetében. 




Amikor nézni kezdtem az előzetest, azt hittem, egy újabb cuki romantikussal van dolgom. Aztán az előzetes felénél jön a csavar - leesett az állam. De nagyon kíváncsi is lettem, bár első körben arra gondoltam, ilyen nincs. Aztán kiderült, hogy igaz történet, és még jobban leesett az állam.

Rögtön utánanéztem az eredeti történetnek is, ami a film alapjául szolgált. Nem mindenben stimmel az előzetes alapján a valósággal a film, ezért nem is akarok spoilerezni senkinek. 

Mindenesetre a film alapját egy könyv adja, amit a Shailene által alakított karakter írt. Az eset 1983-ban történt, tehát már elég régen, viszont a memoár jóval később, 2002-ben jelent meg, Red Sky in Mourning: A True Story of Love, Loss and Survival at Sea címen. 

A Sodródás premierje nálunk július 5-én lesz.

A vagány és talpraesett Tamit (Shailene Woodley) kalandvágya a festői Tahitire csábítja, ahol megismerkedik a szenvedélyes vitorlázóval, Richarddal (Sam Claflin). A két szabad szellem egymásba szeret, és együtt vágnak neki a végtelen Csendes-óceánnak, hogy eljuttassanak egy hajót Kaliforniába. Nem is sejtik, hogy minden idők egyik legpusztítóbb hurrikánja felé tartanak, amely hamarosan irtózatos erővel csap le rájuk. Amikor Tami magához tér, a hajót romokban, Richardot pedig súlyos állapotban találja. A semmi közepén, egyes-egyedül önmagára utalva a fiatal nőnek minden bátorságára és lelkierejére szüksége van, hogy életben maradjon és megmenthesse a férfit, akit szeret. 


Nincsenek megjegyzések