Breaking News

BREAKING - Tévésorozat lesz a Bridgerton családból!

Oké, oké, oké, régi vágyam válik valóra ezzel, úgyhogy ezt most teljes komolysággal fangirl üzemmódban: tévésorozat lesz végre a Bridgerton családból!

Julia Quinnről szerintem már többször beszéltem, ha másnem szóban áradoztam azoknak, akikkel találkoztam, és egyszer még írtam is az írónőnek - és válaszolt. 



Az egyik legnagyobb bánatom az, hogy az egyik Bridgerton könyv hiányzik a sorozatomból, és sajnos az istennek nem tudom beszerezni.

Na de vissza a fő témára: tévésorozat lesz belőle, és nem is akárki dolgozik majd rajta, hanem Shonda Rhimes, akit a Grace klinika rajongói már ismerhetnek.

Nem mondom, hogy Shonda tökéletes, a Grace klinikát is túlságosan elnyújtották, és nem teljesen voltam elégedett a Still Star Crossed első részével sem - egyelőre eddig jutottam -, de kétségtelenül tehetséges, és nagy eséllyel jó kezekben lesz nála a széria. 

További jó hír, hogy a Netflixnek készül a sorozat, az író, a producer és a showrunner pedig Chris Van Dusen lesz, aki a Botrány és a Grace klinika sorozatokon is dolgozott már.

Aki esetleg még nem ismerné: A Bridgerton család egy történelmi romantikus sorozat, azok között viszont egészen kiugróan jó. A Jane Austen korabei Angliában játszódik, és egy nyolcgyerekes család gyerekeinek történetét meséli el, minden rész egy gyerek története. Gyönyörűen megjelenik benne az akkori társadalom minden bája és hibája, a nagycsaládok szépsége és Julia Quinn képes arra, amire nem sok történelmi romantikus szerző: elképesztő humorral tálalja mindezt. Szóval a Bridgerton könyvek nem csak romantikusak (azok!), hanem viccesek is, így pedig elképesztően szórakoztatóak. (És az egyik álompasim meg az egyik kedvenc romantikus párosom ebből a sorozatból van, csak mondom.)



A másik, amit pedig nagyon szeretek Julia Quinnben, hogy félelmetes egyszerűséggel alkot meg egy egész világot, rengeteg a visszatérő szereplő (akár még más sorozatból is), így pedig a világa egyre összetettebbé és kiforrottabbá válik.

Érik egy újraolvasás, akkor majd írok nektek értékeléseket is a részekről, addig pedig NAGYON-NAGYON boldog vagyok az adaptáció hírével. Éljen!

4 megjegyzés:

  1. Imádom a sorozatot :) Melyik rész hiányzik? Talán tudok segíteni....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A A Tisztességes ajánlat hiányzik :(

      Törlés
    2. El tudom küldeni neked, ha szeretnéd. Tudom milyen szőőőrnyűűű érzés, ha hiányos egy sorozat :) pappnehedvig@gmail.com

      Törlés
  2. A Libri könyvkereső szolgáltatását próbáltad már? Hátha...

    VálaszTörlés