Breaking News

Cover Reveal - Róbert Katalin: 6 hét a világ

Az Olvasás éjszakáján már beszélgettem Róbert Katalinnal a 6 hét a világ című könyvéről, amit rettentően várok, ugyanis érintettnek érzem magam a témában.

A regény ugyanis egy színházban játszódik, ráadásul a főszereplője marketinges gyakornok. Na már most, én egy színházban dolgozom, és marketing asszisztens vagyok. Rettentő kíváncsi vagyok, hány ismerős momentum lesz a kötetben az életemből, egyébként pedig önmagában is azt gondolom, hogy a színház érdekes világ.

És most végre itt a borító is, ami szerintem szuperül sikerült!

Fülszöveg:


Te mit tennél meg, hogy elnyerd a kamaszkori bálványod szerelmét?

Nelli évek óta álmodozik a nagy Őről, akit még a gimnáziumi színjátszókörben ismert meg. Az iskolában vonzalom ébred köztük, de K.M. leérettségizett és elballagott, a kapcsolatuknak vége szakadt, még mielőtt igazán elkezdődhetett volna. Az egykori tehetséges fiúból mostanra körberajongott színész lett, aki estéről estére a színházban kápráztatja el a közönséget.

Nelli csak távolról sóvároghat K.M. után, de a lelke mélyén biztos benne, hogy egyszer újra összehozza őket a sors. Amikor színház gyakornoki programot hirdet, a lány tudja, hogy elérkezett az ő ideje. Belecsöppen a színészek, rendezők, ügyelők, súgók titokzatos világába. Megismeri az extravagáns, csupaszív Dittát, a gyönyörű és ravasz Biát, aki nemcsak az álompasit kész lenyúlni, de talán még az állását is. Na és még valakit, aki valahogy mindig ott van a közelében…

Ám az apja ultimátumot ad: Nelli csak hat hetet tölthet el a színházban, utána a cégénél kell elhelyezkednie.

Mire elég ez a néhány hét? Megtalálja a helyét a színházban?

Vajon lángot szíthat abból a szikrából, ami kamaszként olyan sokat jelentett?

Az egyetlen magyar színházas YA regény!

Less be a színfalak mögé, kövesd Nelli szívének útjait egy különös, csodálatos világban!

>>> Rendeld innen! <<<

>>> Tedd a kívánságlistádra! <<<





A szerzőről:




Róbert Katalin 1986-ban született Budapesten. Iskolás kora óta ír, prózáival többször is részt vett pályázatokon, egyre meggyőzőbb eredménnyel. 2013-ban nyertesként került ki az Aranymosás irodalmi pályázatról2014 nyarán megjelent a Nalávia titka című meseregénye, 2014 őszén a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában pedig a Szívből, színből, igazán, majd 2015-ben a Kezdjetek el élni! című regényei. Jelenleg irodalmi szerkesztőként dolgozik. Tavaly a Vörös Pöttyös kategóriában is debütált Szelídíts meg! című regényével. Jelenleg irodalmi szerkesztőként dolgozik.


Írói blog: http://robertkatalin.blog.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/robert.katalin.iro
Instagram: https://www.instagram.com/robert.katalin/

Nincsenek megjegyzések