Breaking News

Leleplezték a legújabb Armentrout borítót a Komor elemek spin-offjához

Korábban már írtam róla, hogy Jennifer L. Armentrout úgy döntött, spin-offot ír a Komor elemek sorozathoz, hogy Zayne történetét is kikerekítse kicsit. 

És most befutott az új kötet, a Storm and Fury borítója is!




A fülszöveg:

A 18 éves Trinity Marrow lehet, hogy épp megvakul, de képes látni a szellemeket és más lelkeket, és kommunikál is velük. Különleges képessége egy olyan titok része, amit évek óta rejteget az őrzők védelme alatt. Mi van, ha a démonok felfedezik az igazságot Trinityről? Felfalják őt, húsát és csontját, hogy megszerezzék az erejét.
Amikor egy másik klán őrzői megjelennek, jelentések érkeznek démonok és őrzők között egyaránt pusztító gyilkosságokról - Trinity biztonsága pedig veszélybe kerül. Emellett az egyik külsős a legidegesítőbb és legelbűvölőbb ember, akivel a lány valaha találkozott. Zayne-nek megvannak a maga titkai, amik újra felforgatják Trinity életét - de szükségessé válik, hogy együtt dolgozzanak, amikor Trinity titka napvilágra kerül. Hogy megmentse a családját, és lehet, hogy az egész világot, kénytelen megbízni Zayne-ben. De az igazi káosz akkor kezdődik, amikor kitör egy természetfeletti háború...

Nincsenek megjegyzések