Breaking News

Befutott a Tíz apró lélegzet sorozat folytatásának magyar borítója!

K. A. Tucker Tíz apró lélegzet sorozatának második részéhez már előre sirattam a borítót - ugyanis az első részből kiindulva biztos voltam benne, hogy nem az eredeti borító jön. Pedig az számomra szerelem volt első látásra. Kétségtelenül nagyon más hangulatú, mint az első magyar borító, vagy akár a kinti első, én mégis nagyon szeretem.

És bár a kiadó nem vette át végül az eredetit, azt kell mondanom, végül is tetszik a magyar borító is - igaz, nem akkora szerelmem, mint a kinti. Bár nehéz őket összehasonlítani, az egy sokkal életigenlőbb borító, ez pedig csak szimplán gyönyörű. Kíváncsi leszek, a történethez melyik illik majd jobban.

Az viszont biztos, hogy hangulatában és a fő motívumában ez sokkal jobban passzol az első kötetéhez. Íme:

A kötet már előrendelhető.A magyar fülszöveg:

Menekülés a hazugságok elől.
Livie Cleary mindig is maga volt a tökéletesség – de hamarosan rá kell jönnie, hogy a tökéletesség nem is olyan nagyszerű, mint amilyennek beállítják, és az ember bizony néha hibázik, miközben próbálja kideríteni, ki is ő.
„Hadd legyek rád büszke!” Ezek voltak Livie apjának a hozzá intézett utolsó szavai. A szülei tragikus halála óta eltelt hét évben Livie minden tőle telhetőt megtett, hogy minden egyes döntésével, szavával, tettével eleget tegyen ennek, miközben hatalmas erővel és érettséggel gondoskodott a nővéréről. De most, hogy elkezdődnek az egyetemi évei, váratlan kihívások teszik próbára a kitartását – és a szívét.
Livie sziklaszilárd tervvel érkezik a Princetonra, és ezt végig is akarja vinni: remek eredményeket érni el az óráin; bejutni az orvosira; és találkozni egy rendes, tiszteletre méltó sráccal, akihez egy nap majd hozzámehet. Tervében egyáltaln nem szerepelnek vodkabombák, sem egy imádnivaló, bulikirálynő szobatárs, akinek nem tud nemet mondani, sem Ashton, az evezőcsapat arrogáns – és hihetetlenül vonzó – kapitánya, aki eddig sosem látott dühkitöréseket vált ki Livie-ből. Ami ennél is rosszabb, hogy Ashton a legjobb barátja és lakótársa annak a Connornak, aki viszont tökéletesen megfelel Livie elvárásainak. De akkor meg miért Ashton jár folyton a fejében?

Nincsenek megjegyzések