Breaking News

Újabb Rómeó és Júlia feldolgozás a mozikban - Ez a Pizzarománc

Ez a cím nekem sem az igazi, higgyétek el.




Ezzel együtt már az első nézésre is megtetszett a film előzetese - annak az igazi cuki romantikusnak tűnik, amit egyszerűen csak jó nézni.

A történet szerint jóképű Leo (Hayden Christensen) és a bájos Nikki (Emma Roberts) egész gyermekkorát Toronto Little Italy nevű negyedében töltötte, ahol jóbarátokként együtt élvezték szüleik pizzériájában az olasz konyha remekeit. Nikki azonban Angliába költözik, hogy profi szakácsnak tanuljon, és messzire hagyja maga mögött a múltat – egészen addig, amíg ki nem választja őt tanára, a szigorú, szuperelit séf (Jane Seymour) egy új munkára. Nikkinek a szükséges papírok beszerzéséért haza kell utaznia, ahol azzal szembesül, hogy Leo és az ő szülei barátokból ellenségekké váltak. Miközben a pizzériák között vérre menő versengés dúl, a két fiatal újra egymásra talál, és fellobban köztük a mindent elsöprő szerelem…

A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt és a Beépített szépség rendezője ínycsiklandó vígjátékot készített egy csipetnyi szenvedéllyel, játékossággal és pepperonival megfűszerezve. A szereposztás se semmi: Emma Roberts (Idegpálya), Hayden Christensen (Star Wars II.-III.), Alyssa Milano (Szilveszter éjjel), Danny Aiello, és a Bazi nagy görög lagzi Voula nénije, Andrea Martin egy könnyed, szórakoztató, ízig-vérig olasz hangulatú romantikus vígjátékkal rázzák fel az őszi hétköznapjait minden mozirajongónak.

Mert pizzából és romantikából sosem elég. ;)


Nincsenek megjegyzések