Breaking News

Leforgattak egy igazi, nosztalgikus Trónok harca lezárást, a régi szereplőkkel együtt!

Nagy durranás lesz, ha lezárul a Trónok harca, ez nem is kérdés. 




Viszont a sorozat történetvezetéséből fakadóan az utolsó évadot már elég kevesen élték meg, miközben a sorozat sikeréhez bizony hozzájárultak a már eltávozott szereplők is: gondoljunk csak a Stark família bármelyik elhalálozott tagjára.

Például magára Sean Beanre, azaz Ned Starkra, akinek nagy szerepe volt abban, hogy a sorozat ilyen sikeresen debütált - én magam is annak köszönhetően találtam rá már rögtön az első évad előtt, hogy a Trónok harca Boromirának új fantasyjeként reklámozták be. (Igen, igen, bevallom, nem ismertem előtte a könyveket.)

És most Sean Bean lerántotta a leplet egy szuper hírről: a Trónok harca készítői sem feledkeztek meg a régi szereplőkről, és egy különleges búcsúra visszahozták őket. 

A színész elárulta, hogy az idei év elején Belfastban, teljes titokban leforgattak egy különleges videót, amiben újra találkoztak a régi és új szereplők. A házigazda pedig Conan O'Brien lesz.

Ahogy a The Hollywood Reporternek elárulta: "Úgy döntöttek, újra összehozzák az összes karaktert kicsit Belfastban, és O'Brien volt az est házigazdája. Az utolsó rész volt, és mi mind összejöttünk. Vicces ebben a munkában, hogy nem feltétlenül maradsz kapcsolatban a többiekkel. Annyiféle munkád van szerte a világon. De amikor látok egy régi barátot, akár még a drámasuliból, minden ugyanaz, pont ugyanott folytatjuk, ahol abbahagytuk..."

Az HBO egyelőre nem erősítette meg a hírt, mindenesetre azt már tudjuk, hogy a következő évad valamikor 2019 első felében várható.

Nincsenek megjegyzések