Breaking News

Az új John Green kötetből is film készül!

John Green VlogBrothers videóban árulta el a szuper hírt: film készül legújabb, Turtles All The Way Down című könyvéből!

Ez már csak azért is nagy szó, mert John éveken keresztül szenvedett attól, hogy az inspiráció hiánya és a hatalmas nyomás miatt képtelen volt írni. A jég azonban megtört, és mint a példa mutatja, nem is akárhogyan.

A Turtles All The Way Down adaptációjáért ugyanaz a Fox lesz a felelős, ami a Csillagainkban a hiba és a Papírvárosok filmeket is készítette.



Green azt is elárulta a videóban, hogy először nem volt benne biztos, hogy szeretne-e filmet látni a kötetből, mert a könyv annyira erősen épít a belső dialógokra. De az utóbbi két hónapot ő és csapata azzal töltötte, hogy igyekezett megoldást találni, hogyan lehetne elmesélni a sztorit úgy, hogy szakítsanak a kényszerbetegség szokásos elmesélési kliséivel.

A könyv egy szökevény milliomossal és az érte kitűzött pénzjutalommal indul, de ennél sokkal többé válik. Egyszerre egy történet az élethosszig tartó barátságról, egy váratlan találkozás bensőségességéről, Star Wars fan fiction, és egy tuatara is felbukkan benne. De mindennek a szíve valójában Aza Holmes, egy tizenhét éves lány, akinek a mindennapjaiban is komoly harcokat kell megvívnia saját mentális betegsége miatt. John Green ebben a régóta várt visszatérésében ugyanazzal az érzékenységgel meséli el Aza történetét, ahogyan azt tette korábbi regényeiben.

A kötet a megjelenése óta csücsül a New York Times bestseller listájának élén.

Íme a bejelentő videó:


Nincsenek megjegyzések