Breaking News

A Hulun érkezik Az Ördög a Fehér Városban sorozat, Leonardo DiCaprióval

Erik Larson bestseller regényéből, Az Ördög a Fehér Városban-ból már elég régóta készül az adaptáció, és most végre megtudtuk, miért váratott ennyit magára.




Az eredetileg filmenk tervezett adaptáció ugyanis végül tévésorozat formában érkezik majd, méghozzá A szolgálólány meséjét is jegyző Hulunál!

A Hulu és a Paramount Television összefogásában készítik a thrillert.

Ami még kifejezetten izgalmas, hogy ez Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese közös projektje, úgyhogy minden esély megvan rá, hogy valami jó süljön ki belőle. 

Egyelőre kevés részletet tudunk csak - azt sem, hogy Leonardo DiCaprio maga tervez-e szerepelni az tévésorozatban, ahogy eredetileg a filmben szerepelt volna. Bár azért az esélyek nem olyan rosszak, mint néhány évvel ezelőtt, hiszen már számos sikeres filmsztárt láthattunk tévésorozatokban is, amióta azok ilyen jó minőségűek. 

A könyv fülszövege:

Az 1893-as év fordulópont volt Amerika számára: Chicago, ez az akkor még csak feltörekvő város olyan világkiállítást rendezett, amely felülmúlta a híres párizsit, és biztosította Amerika helyét a világban; ráadásul felbukkant az első dokumentált amerikai sorozatgyilkos, H. H. Holmes.
Ez a lenyűgöző bestseller a világkiállítás megrendezésének viharos és eseménydús történetét meséli el, melyhez elválaszthatatlanul hozzáforrt az ördögien ravasz és pokolian kíméletlen Holmes tevékenykedése. Olvashatunk az 1890-es évek chicagói és amerikai építészetéről, hihetetlen sikerekről és drámai sorsokról, az eszmék harcáról a profit és a bürokrácia ellen, valamint egy olyan gyilkosról, akinek tettei emberek millióit sokkolták.
Az alapos kutatást és lebilincselő történetszövést kombinálva Larson könyve a történelem felfedezését kínálja a legjobb regények izgalmával.

Nincsenek megjegyzések