Breaking News

Ilyen lesz az első Malec regény, a The Red Scrolls of Magic exkluzív kiadásának borítója

Korábban már többször beszéltem a Gonosz fortélyok sorozat exkluzív, Waterstones kiadásairól - videóban is megmutattam a saját köteteimet, mert én így gyűjtöttem be őket.

Tudjátok, ezek azok, amik egyszínűek és rúnák díszítik a könyvet.
Mint kiderült, a Waterstones folytatatja ezt a szokást, és az első Magnus-Alec regény, a The Red Scrolls of Magic is érkezik ilyen típusú borítóval.

A borító meggyvörös lesz, rajta kék fóliával a rúnák - ezek fémesen csillognak majd.Bevallom, számomra kicsit vakító ez a kombináció - ti mit gondoltok?

A leírás "Malec" rúnaként emlegeti a rúnát, ez az a bizonyos rúna, amit Clary alkot az Üvegvárosban, és Magnus és Alec is vállalnak.

A kötetben lesz egy bónusz fejezet is, ami a How Magnus and Catarina Met, azaz Ahogy Magnus és Catarina találkoztak címet viseli. Emellett a könyv elejébe nyomva csodálatos Árnyvadász motívum közepén ott lesz nyomtatva Cassandra Clare aláírása is - tehát nem dedikált kötet lesz, hanem bele lesz nyomva a minta, mint ahogy a legutóbbi ilyen kötetnél is.

Az ár nem túlságosan vészes, 17 font, viszont számoljatok vele, hogy a Waterstones elég borsos áron szállít Magyarországra.


Az eredeti borítóról írtam a Cover Crazy rovatban részletes elemzést, amit ide kattintva olvashattok.

Nincsenek megjegyzések